Bacardi pakt uit met pop-up in Antwerpen

Drank en cadeautjes, een perfecte combinatie als je het ons vraagt. Nu de tijd van de pop-up stores weer is aangebroken kan natuurlijk ook Bacardi natuurlijk niet achterblijven. Met een heuse gift shop in Antwerpen, hebben ze voor elke man het perfecte cadeau.

Bijzondere rum

In de Schrijnwerkersstraat 12 in Antwerpen vind je maar één product: de Bacardi Reserva Ocho rum, het paradepaardje van het merk. Deze authentieke, donkere rum is een mix van oude rums, gerijpt op eiken vaten. De gebruikte mins zijn minimum 8 jaar oud, wat voor een volle, rijke smaak zorgt.

Geheime degustatiebar

Tot en met 31 december pik je in Antwerpen dit pareltje op de kop. Verpakt in een bijzondere houten kist, voorzien van een tekening van Kamagurka. Verder in de kist vind je ook nog 2 glazen, 2 ijsbal-vormen en een boekje met recepten van cocktailshakers. Maar niet alleen de ontvanger doe je een plezier, zelf krijg je ook geschenkbon, goed om met zijn twee een cocktail te gaan drinken in één van de 8 cocktailbars die in het boekje zijn opgenomen. Koop je je cadeautje na 13u, dan krijg je ook toegang tot de geheime degustatiebar, achterin de winkel.

De geschenkset kost amper € 35, inclusief alle voordelen. Weet trouwens dat op 22 december Kamagurka de gift boxes komt signeren tussen 14u en 16u.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Mancave Stuff: 'Between His Legs' is de fotoreeks die mannen boeit!

Wat een held, die Milan Goldbach. Deze creatieve Nederlander legt op spannende wijze Amsterdamse ravissante ...

Nooit meer zonder sollen met de Wingback Key Cache

Ken je dat gevoel? Willen betalen, maar dan merken dat je je portefeuille vergeten ...

Redopapers geeft misprints een uniek tweede leven

Ik moet iets bekennen: ik ben zot van papieren boekjes. Van notitieboekjes, pennen en ...

Hosting door Fraai