Antwrp gaat voor melk en chocolade!

Elke keer opnieuw weten de rekels van Antwrp ons te verbazen. Waar ze de inspiratie blijven halen voor hun collecties, joost mag het weten, maar het is er wel elke keer ‘boenk’ op. Voor de komende herfstcollectie draait alles rond melk en chocolade.

Chocolade en melk

Een brik melk of chocolademelk, een chocoladebruine en een witte koe met “milk” erop, een opschrift “pure Antwrp 100 gram” of een blok chocolade met “reep” erop. What you see is what you get. Een T-shirt met verkeersbord “Caution: falling cow” waarschuwt voor een koe die van de berg dondert. Zou het een paarse alpenkoe kunnen zijn? Zo luidt het begeleidende tekstje van het het PR-bureau, waar we weinig aan toe te voegen hebben.

Het enige wat je bijkomend nog moet weten is dat de t-shirts vanaf heden te verkrijgen zijn, al raden we bij deze koude temperaturen toch de combinatie met een jas aan! Prijzen beginnen op € 34,95.

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Nanaseasons, de stem van de Parijse jeugd

Dat tieners niet enkel kattekwaad uithangen en nutteloos door de straten dwalen, bewijzen de ...

Italianen zetten Apple serieuze hak met kledingmerk Steve Jobs

Wat Als?…Je een kleding- en accessoire-merk wil lanceren dat goed zal scoren bij een zoekopdracht ...

Frangipani, het ideale 'goed weer' hemd

Met een naam als Frangipani kun je niet floppen of rommel op de markt ...