5 hipste co-work adresjes van Brussel

Zoek je een goede plek voor een meeting, presentatie of om te werken aan je eigen projecten? Dan is een co-workingspace iets voor jou. Als zelfstandig ondernemer of freelancer geniet je hiervan alle faciliteiten van een kantoor, zonder vast te hangen aan lange huurcontracten. Bovendien zijn deze flexibele co-working spaces vaak inspirerend en sfeervol ingericht, en kan je er gelijk ook je professioneel netwerkuitbouwen.

Van Antwerpen tot Zelzate, Whatmatters zet voor jullie de hipste, beste en leukste co-working spaces van België op een rijtje. Na Antwerpen is nu Brussel aan de beurt!

Factory Forty, Brussel

Factory Forty

In de oude ateliers van Olivier Strelli in de Oude Vijverstraat vind je kantoren waar vooral veel creatieve zelfstandigen hin werkdagen slijten. Bij Factory Forty hangt een ontspannen,bijna familiale sfeer. In elke ruimte schijnt het daglicht volop naar binnen,en kan je naast de kantoren en flexibele werkplekken ook terecht voor het afhuren van event of meeting rooms.

www.factoryforty.be

La Récré

La Récré in Elsene is een koffiebar en flexibel kantoor in één. Hier betaal je per minuut, wat wil zeggen dat je voor een uurtje werken en een koffie €4, voor een dagje werken €16 en voor een maand €300 betaalt. En dat laatste is inclusief gebruik van de jacuzzi! De koffiebar serveert zalige koffies, gezonde snacks en fruit.

wwww.larecrecafe.com

La Récré

Fosbury & Sons

Naast Antwerpen kan je ook in Brussel terecht bij het hippe Fosbury & Sons. In een oud gebouw uit de jaren ’60 met ovale, koperkleurige ramen van architect Constantin Brodzki kan je een plekje bemachtigen aan een designtafel, in een van de uitnodigende zetels neerploffen of een volledig kantoor afhuren met je collega’s. Naast de knappe inrichting maakt de koffie van het in-house Coffeelabs je werkdag compleet!

www.fosburyandsons.com

Silversquare Triomphe

Aan de Arnaud Fraiteurlaan vind je Silversquare Triomphe, een co-working center dat volledig ingericht werd  door de Belgische ontwerper Lionel Jadot. Hier vergader en werk je in een ongewone stijl met vrolijke kleuren en gezellige hoekjes. Inspiratiebron voor de ontwerper was de ‘gastenkamer’, en dat is precies wat Silversquare Triomphe uitstraalt.

www.silversquare.eu

Officenter

Naast vaste kantoren en meeting rooms vind je bij Officenter in Brussel ook co-working spaces. Je kan er enkele uurtjes inloggen en werken of een vast kantoor huren. Deze co-working is perfect gelegen vlakbij Brussels Airport. Drink een Italiaanse koffie en ontspan tussendoor even in de loungezetel, bij Officenter werk je voor je plezier!

www.officenter.eu

Officenter Brussel

You May Also Like

Vrijdag 21 oktober: Dag van de Belgische mode

Onze vingers? Die houden we aan de pols van het kloppende modehart, gewoon omdat ...

WECANDANCE gaat voor het thema DESERT DREAMS deze zomer

  Het festival om naar uit te kijken? Wat ons betreft hoort Wecandance ongetwijfeld ...

Kent je lief de Grapefruit blowjob al? Lekker juicy!

Je hebt ‘De raad van Tante Kaat’ maar vergeet vanaf nu Kaat. We hebben ...

Hosting door Fraai