5 hipste co-work adresjes van Brugge

Zoek je een goede plek voor een meeting, presentatie of om te werken aan je eigen projecten? Dan is een co-working space iets voor jou. Als zelfstandig ondernemer of freelancer geniet je hier van alle faciliteiten van een kantoor, zonder vast te hangen aan lange huurcontracten. Bovendien zijn deze flexibele co-working spaces vaak inspirerend en sfeervol ingericht, en kan je er gelijk ook je professioneel netwerk uitbouwen.

Van Antwerpen tot Zelzate, Whatmatters zet voor jullie de hipste, beste en leukste co-working spaces van België op een rijtje. Na Antwerpen en Brussel is Brugge nu aan de beurt!

Moonshot

Vlak aan de oprit van de E40 in Brugge vind je Moonshot, een fijne plek met co-working ruimtes en meeting rooms. Moonshot biedt plaatsen aan via verschillende formules zodat je hier flexibel of vast kan werken in een creatieve, lichte en inspirerende omgeving.
www.moonshot.be

De Huyskamer

Meeting rooms, co-working spaces en virtual offices, bij De Huyskamer kan je samenkomen, werken of vergaderen in ‘huiskamerstijl’ in een groot herenhuis in Brugge. Private Dining is ok mogelijk waardoor een intiem en feestelijk etentje met een groep vrienden of een werklunch met zakenrelaties ook tot een van de mogelijkheden behoort.
www.dehuyskamer.be

Katelijnepoort

Of je nu op zoek bent naar een flexbox van 18m², een kantoor van meer dan 100 m² of zit je liever met andere freelancers in de open co-working space, bij Katelijnepoort in Brugge is er keuze voor elke soort ondernemer. Naast de werkruimtes vind je ook diverse ontspanningsruimtes met loungezetels, achtergrondmuziek en een kickertafel!
www.katelijnepoortbc.be

De Makersrepubliek

De Makersrepubliek is meer dan een co-working space. Het is een open huis voor creatieve ondernemers en startups. Het is de thuisbasis voor Handmade in Brugge, Turbo en The Box, en biedt tevens de mogelijkheid aan externe organisaties om workshops, lezingen, expo’s, recepties of andere creatieve events te organiseren.
www.republiekbrugge.be

Work Around

Conference en meeting rooms, flex werkplekken en een business lounge, wanneer je op zoek bent naar een tijdelijke of meer permanente werkbasis in Brugge, dan vind je bij Work-Around vast wat je zoekt!
www.work-around.be

You May Also Like

Butchers Coffee: koffie van bij de beenhouwer?

Een nieuwe koffiezaak openen in een oude beenhouwerij: origineel is het wel. Op het ...

New York Burger Bar

Hamburgers, er was een tijd dat je daarvoor enkel bij de McDo, de Quick ...

Vergeet de zomer, 5 luxeplekjes voor deze winter

Bon, laten we een kat een poes noemen…een heerlijke nazomer zit er niet meer ...

Hosting door Fraai