5 hipste co-work adresjes van Antwerpen

Zoek je een goede plek voor een meeting, presentatie of om te werken aan je eigen projecten? Dan is een co-working space iets voor jou. Als zelfstandig ondernemer of freelancer geniet je hier van alle faciliteiten van een kantoor, zonder vast te hangen aan lange huurcontracten. Bovendien zijn deze flexibele co-working spaces vaak inspirerend en sfeervol ingericht, en kan je er gelijk ook je professioneel netwerk uitbouwen.

Van Antwerpen tot Zelzate, Whatmatters zet voor jullie de hipste, beste en leukste co-working spaces van België op een rijtje. En we bijten de spits af met hometown Antwerpen.

Fosbury & Sons

Zowel bezoekers als members kunnen in het stijlvol ingerichte Fosbury & Sons aan het werk. In de foodbar kan je terecht voor koffie, lunch, ontbijt en fruitsap, verzorgd door Coffeelabs. Daarnaast kan je een Audi A4 meepakken wanneer je op locatie moet werken, en kan je tussendoor ook nog even een nieuw kostuum laten opmeten door Café Costume.  Need we say more?

www.fosburyandsons.com

House of ape

House of ape is meer dan enkel co-working. Het is een community waar events en workshops worden georganiseerd. Bovendien kan je in het ape match program de job van je dromen vinden. In de sfeervolle wijk Zurenborg vind je de House of ape vestiging van ’t Stad.

www.apecollective.com

De Koekenfabriek

In een voormalige koekjesfabriek in Merksem kunnen freelancers, zelfstandigen en kleine ondernemingen rustig komen werken, elkaar ontmoeten en klanten te ontvangen. Naar vers gebakken koekjes ruikt het er helaas niet meer, maar de inspirerende omgeving maakt veel goed!

www.koekenfabriek.be

Greenhouse

De office hubs van Greenhouse staan garant voor een comfortabele en duurzame werk- en vergaderomgeving. En dat is niet alleen merkbaar aan de binnenkant, maar ook aan de buitenkant. Greenhouse Antwerp heeft namelijk een prachtige verticale geveltuin aan de buitenzijde.

www.greenhouse-offices.be

Friday Cowork

Bij Friday Co-Work geloven ze dat een kantoor minstens zo comfortabel moet voelen als je eigen huis. Deze co-working heeft dan ook een gezellige waar je op je gemak een krant kan lezen en een fijne tuin waar je bij zonnig weer met je collega co-workers kan gaan lunchen. Zo voelt het bij Friday Co-Work elke dag als een vrijdag!

www.friday-cowork.be

You May Also Like

Resto Review: AZUMA

Als de schoonbroer zegt dat ik ergens moet gaan eten, dan doe ik dat. ...

Hotspots: Bar Louis in Leuven

Wie denkt dat Leuven alleen bestaat uit fakbars waar studenten zich met de codex ...

Een lege winkel om te shoppen?

‘Een lege winkel zijn jullie nu helemaal op jullie kop gevallen bij Whatmatters’, we ...

Hosting door Fraai