4 tips om een knappe vrouw te versieren

Als we in een ver verleden nu met iets ervaring hebben op de Whatmatters redactie, dan is het wel met dit. Kort door de bocht: geld, een Duitse berline en een leuke woningen, helpen. Doch zit dat er niet aan te komen, dan zal je moeten roeien met de riemen die je hebt. Een paar essentials kunnen we je wel meegeven. Geloof ons, we hebben de tips in het verleden allemaal getest én goed bevonden.

Tip 1

Alles begint met je mindset

Niet toevallig hoor je uit de mond van succesvolle mensen steeds dat je groot moet denken. Waarom zou dat op liefdesvlak anders zijn? Niet geschoten is altijd mis, toch? Zonder een air van zelfzekerheid ga je weinig potten breken bij het versieren van knappe deernes. Jouw gedrag en persoonlijkheid hebben misschien wel meer impact dan je uiterlijk. Een deftige baan, een verzorgde, stijlvolle look, het zijn allemaal elementen die bijdragen aan je succes.

Tip 2

De open bad boy heeft een streepje voor

Let wel, we hebben het hier over versieren, of je er een langdurige relatie mee in leven houdt, dat is een ander verhaal. Face it: mysterieuze bad boys, die al wat hebben meegemaakt en wat te vertellen hebben zijn interessant. Vrouwen zijn zorgzaam en denken je altijd wel weer op het rechte pad te krijgen. Wees open en eerlijk over je verleden, laat uitschijnen dat je een goed hart, een massa ervaring, maar wel wat bijzondere en verborgen kantjes hebt, en de interesse van die knappe hinde is gewekt.

Tip 3

Leer luisteren

Ook al kan je een stukje lullen, je zal toch moeten leren luisteren. Door aandachtig te luisteren, empathie te tonen en de juiste vragen te stellen, kan er wat moois bloeien. De meer gevorderde womanizer slaagt er ook nog eens in, op het juiste moment in te pikken, door te vragen en het gesprek te sturen en net een tikkeltje spannender te maken. Zorg voor gesprekken met diepgang en inhoud. Nog een extra tip: emoties tonen is helemaal niet fout en geef ook missers uit het verleden toe. Niemand is feilloos en je verhoogt er ongetwijfeld je credibiliteit en geloofwaardigheid mee.

Tip 4

Ook knappe vrouwen zijn onzeker als de pest

Denk je dat knappe vrouwen super zelfzeker zijn? Vergeet het! Waarom denk je dat ze zoveel zelfbevestiging zoeken op de sociale media? Waarom zou je er dus niet op afstappen, ze aanspreken en/of een poging wagen? De knappe exemplaren hebben vaak nog meer complexen dan andere vrouwen en worden minder vaak, op een leuke manier aangesproken, dan je denkt. Laat je niet afschrikken en ga er vol voor.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Go vegan, go Fraenck

Ben je op zoek naar een leuk lederen item, maar wil je er wel ...

Meesters van de smaak!

Dat Antwerpen de culinaire hoofdstad van België is, is natuurlijk een weggever. We lopen ...

De 6 Whatmatters toilettassen!

Soms, héél soms kan je wel eens een voorbeeld nemen aan de gemiddelde voetballer. ...

Hosting door Fraai