4 auto’s om naar uit te kijken in 2019

Ok, ik geef het toe, Jens is de autospecialist op de Whatmatters redactie. Wil dat zeggen, dat ik niet geef om een mooie wagen? Natuurlijk wel, maar ik heb simpelweg niet de tijd om elk weekend naar Turijn te trekken of in België 2-wekelijks de sleutels van een nieuwe bolide te halen. Het is hem gegund! Soit, of Jens naar deze modellen uitkijkt of niet, het zal me worst wezen, maar dit zijn alvast 4 pareltjes die volgend jaar op de markt komen en waar jij ongetwijfeld gezien mee wil worden.

Mercedes-Benz AMG GT 4-Door Coupe

Sinds ik het voorrecht heb gehad met een Mercedes te mogen karren, kan ik er alleen maar lovend over zijn. Het oog voor detail, de lijnen en de soepelheid: ja, ik ben fan. Dit monstertje is ongetwijfeld veel te duur voor de modale burger, maar kwijlen is het wel. 3 verschillende motoren en net wat meer ruimte dan in een standaard coupé, moeten ook de family man over de streep trekken. Doe mij trouwens de 3.0-Liter Inline-6 Biturbo maar, ik zal wel een geel hesje aantrekken om tegen de brandstofprijzen te gaan protesteren.

Audi RS 7

Ik laat het in het midden of het bizar is of niet, maar op het vlak van wagens blijven we bij Duitsers zweren. Ook Audi pakt uit met een aantal nieuwe modellen, waarbij de Audi RS 7 mij het meest wist te charmeren. Deze wagen die ook als plug-in hybride verkrijgbaar is, is de krachtigste Audi ooit. De aandrijving van de  Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, moet je binnen de 3,5 seconden van 0 naar 100 km per uur brengen.

BMW X7

Dit monster op wielen is de grootste BMW ooit gebouw. Ruimte voor de familiemens dus. Het rijcomfort van de X5, wordt hier gecombineerd met pure luxe.

Porsche 911

Zelfs legendes krijgen af en toe een nieuw model. De officiële release van dit icoon kregen we op de LA Motor Show in november, en dat het smullen wordt, dat staat vast. Hoewel het model in grote lijnen hetzelfde blijft, zijn het de details die het verschil maken. Een nieuwe grille en bumper, LED-lichten en binnenin natuurlijk het nieuwe infotainmentsysteem. 2 nieuwe plug-in hybride modellen zullen eveneens verkrijgbaar zijn. Aftellen geblazen!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Nieuwe en compleet hervormde BMW 1-reeks luidt nieuwe generatie krachtig in

De instapper van BMW ontwaakt in een geheel nieuwe wereld… Dag achterwielaandrijving, dag 3-deurs, ...

Nieuwste superflitser kijkt (helaas) niet alleen meer naar jouw snelheid

Nu nog een rijbewijs met punten en we zijn helemaal de klos… We moeten ...

Patsergedrag: Brabus Black Ops 800 & Shadow 800

Pimp my G63 AMG Wie Bottrop zegt, zegt dikwijls Warner Bros Movie Park. Maar ...

Hosting door Fraai