3 chalets in de Alpen om bij weg te dromen

Chalet N – Lech

Deze chalet heeft maar liefst 10 slaapkamers, dus we kunnen rustig met je mee. 22 mensen kunnen er comfortabel slapen, al is slapen in Lech natuurlijk geen must. Cognac sippen aan de ice bar, de Finse sauna in, zwemmen of lekker chillen op de bank, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Het attente huispersoneel valt geen seconde op, tot je ze nodig hebt, dan staan ze er! Zelfs een kapper is aanwezig, indien nodig.

De feestdagen allemaal leuk en aardig, maar jij bent natuurlijk al aan je vakantie in de Alpen aan het denken. Mag het dit jaar wat kosten en/of heb je van de boekhouder de opdracht gekregen om kosten te maken? Dan stellen wij je deze 4 pareltjes met plezier voor. Laat ons weten wanneer je afreist, wij zetten onze koffers tegen dan klaar!

Je vakantie begint al op de luchthaven waar een privéchauffeur je oppikt. Houd er rekening mee dat je wel wat Swarovski kristal moet kunnen verdragen, want dat is hier veelvuldig aanwezig.

Een lift brengt je van je chalet rechtstreeks op de piste en uiteraard kan je tot aan de deur skiën.

Chalet Marco Polo – Val d’Isere

Op zoek naar een prijzenbeestje? Deze chalet won al meermaals de prijs voor ‘Best Ski Chalet in France’. Nagenoeg onklopbaar dit verblijf!

Een fromagerie, een uitgelezen wijnkelder en een stijlvol interieur, zijn maar enkele troeven van dit stulpje. Een ganse verdieping staat in het teken van health & wellbeing. Zwemmen doe je hier in een zwembad van bladgoud

Gebruik zeker ook de outdoor keuken eens met een fantastisch zicht over de La Face piste. Opwarmen doe je in de hot tub of hammam. Ook de kids komen ruimschoots aan hun trekken, zelfs lasershooten is mogelijk.

Chalet Grande Corniche – Les Gets

Naar de skilift met een privéchauffeur in een stoere 4×4? Inbegrepen! Wakker worden met een fabuleus zicht op de Mont Blanc is al een belevenis op zich. Daarna neem je een duik in je jacuzzi of je zwembad.

Wil je van de boven- naar de benedenverdieping? Neem de schuifaf! Sportievelingen kunnen de gym in, maar champagne slurpen in de hot tub is een waardig alternatief. Dineren kan natuurlijk in het dorp, maar de privé chef schotelt je met plezier een menu voor.

Hadden we de outdoor infinity pool, de home cinema, snookertafel en wijnkelder al vernoemd …

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Snel je wijn koelen?

Een brandende zomerdag vandaag, snakken van de dorst en verlangen naar wijn: wie kent ...

10 tips die van jou een miljonair maken

Aardig wat Roebels verdienen is niet iedereen gegeven. Maar als je ziet wat voor ...

Energieke Philipp Plein start met eigen parfum: THE $KULL

Een geurtje voor stoere mannen… Met een overdosis aan energie en een opgewekte houding ...

Hosting door Fraai