2019 inzetten met een knaller doe je op Sex Island

De enige die vuurwerk afsteekt ben jijzelf

We hebben ooit al wel eens gesproken over het controversiële Sex Island. Voor zij die het zich niet meer herinneren, een paradijs midden in de zee waar je onbeperkt mag drinken, feesten en de naam van het eiland verklapt het al een beetje, stevig van bil gaan. Goed nieuws voor zij die op deze manier Oud op Nieuw willen beleven want op  31 december is er opnieuw zo’n feestje.

De locatie is vooralsnog geheim maar we mogen er bijna zeker van zijn dat het niet Blankenberge Plage zal zijn. De laatste keer was het op Margarita Island, een eilandje in de buurt van Venezuela. Dat ze ook deze keer zullen kiezen voor een zwoel klimaat is een zekerheid. Winterjassen en glühwein brengen je niet bepaald in de mood, wel?

Kostprijs? 4500 lappen (exclusief vlucht) maar je hebt daar natuurlijk wel een hele boel plezier en foute boel voor in de plaats. Zo konden we de hand leggen op een dagboek van één van de deelnemers aan de vorige editie. “Zojuist klaar met het orgie golftoernooi. The winnaar kreeg vijftien minuten met alle 100 meiden. Ongeveer de helft van de gasten deed mee en alle dames waren sexy gekleed en ons aan het aanmoedigen. Helaas ben ik niet zo goed in golf”, aldus de (on)gelukkige rekel.

Soit, je hebt nog een tweetal dagen om golflessen te pakken en te scoren als een baas! Who’s in? Boeken doe je (nog snel) HIER.

You May Also Like

Kalm blijven jongens! Hier trekken vrouwen zich echt niets van aan!

Does size matter? Het antwoord op deze vraag moeten we voorlopig even schuldig blijven ...

Speeddating tijdens Corona? Dare to Date regelt het!

Het zijn moeilijke tijden voor singles… We kunnen er niet om heen, voor zij ...

Begeerlijke vrouwen delen slaapkamergeheimen die jij moet weten

Oren en ogen open heren!  Dat de meeste mannen wel weten wat ze willen ...

Hosting door Fraai