Zweeds tomodel Elsa Hosk zal de Fantasy Bra dragen tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show 2018

Ook bij het wereldberoemde lingeriemerk weten ze Zweedse schoonheden wel te waarderen…

Ellenlange benen, engelenvleugels en mooie gezichtjes…ook wij staan weer te popelen om de nieuwste Victoria’s Secret Fashion show te mogen aanschouwen. Een show waar topmodellen trouwens bedelen om te mogen meelopen. Meelopen betekent dan ook alvast een garantie op vele opdrachten het komende jaar en vele opdrachten betekent dan weer veel geld in het laatje.

Maar…er is slechts 1 topmodel uitverkoren om de Fantasy Bra te dragen, oftewel het pronkstuk van de avond, een niemendalletje met daarop 2.100 diamanten. Deze eer is dit jaar weggelegd voor Elsa Hosk, een dertig jaar knappe Zweedse schoonheid en al eventjes één van de vaste Victoria’s Secret Angels.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door elsa hosk (@hoskelsa) op

De Fantasy Bra is met al zijn steentjes goed voor meer dan 71 karaat. Er werd alles samen zo’n 930 uur aan gewerkt. Materiaal en uurloon samen maken dat deze Bra ongeveer 1 miljoen dollar of omgerekend zo’n, 875.000 euro kost. Redelijk duur voor iets wat je als man liever snel wil uittrekken…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door elsa hosk (@hoskelsa) op

En niet getreurd heren, voor zij die hun vrouw, lief, minnares of knappe schoonmoeder wel eens in een Fantasy Bra willen zien rondfladderen, er komt op 29 november ook een goedkopere versie van deze beha op de markt. Die zal omgerekend zo’n 218 euro kosten. De kosten worden gedrukt daar deze niet bezet is mat diamanten maar wel met, en niet onaardig, Swarovski-kristallen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door elsa hosk (@hoskelsa) op

Uitpakken met een leuk kerstcadeautje voor haar (en lieg niet, ook jezelf!), je weet wat te kopen!

You May Also Like

Belg laat zijn LaFerrari dik in het stof bijten! (Video)

Een LaFerrari is geen speeltje om in de garage te laten staan… Ondanks een kostenplaatje ...

Interview: Exotischer dan deze Tianna Tuamoheloa wordt het vandaag niet!

“Everyone apparently likes my booty, so I give the people what they want!” Voilà, ...

Red de oceaan met de kalender van Marisa Papen

Of kalenders nog van deze tijd zijn of niet, dat laten we in het ...