Zweeds tomodel Elsa Hosk zal de Fantasy Bra dragen tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show 2018

Ook bij het wereldberoemde lingeriemerk weten ze Zweedse schoonheden wel te waarderen…

Ellenlange benen, engelenvleugels en mooie gezichtjes…ook wij staan weer te popelen om de nieuwste Victoria’s Secret Fashion show te mogen aanschouwen. Een show waar topmodellen trouwens bedelen om te mogen meelopen. Meelopen betekent dan ook alvast een garantie op vele opdrachten het komende jaar en vele opdrachten betekent dan weer veel geld in het laatje.

Maar…er is slechts 1 topmodel uitverkoren om de Fantasy Bra te dragen, oftewel het pronkstuk van de avond, een niemendalletje met daarop 2.100 diamanten. Deze eer is dit jaar weggelegd voor Elsa Hosk, een dertig jaar knappe Zweedse schoonheid en al eventjes één van de vaste Victoria’s Secret Angels.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door elsa hosk (@hoskelsa) op

De Fantasy Bra is met al zijn steentjes goed voor meer dan 71 karaat. Er werd alles samen zo’n 930 uur aan gewerkt. Materiaal en uurloon samen maken dat deze Bra ongeveer 1 miljoen dollar of omgerekend zo’n, 875.000 euro kost. Redelijk duur voor iets wat je als man liever snel wil uittrekken…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door elsa hosk (@hoskelsa) op

En niet getreurd heren, voor zij die hun vrouw, lief, minnares of knappe schoonmoeder wel eens in een Fantasy Bra willen zien rondfladderen, er komt op 29 november ook een goedkopere versie van deze beha op de markt. Die zal omgerekend zo’n 218 euro kosten. De kosten worden gedrukt daar deze niet bezet is mat diamanten maar wel met, en niet onaardig, Swarovski-kristallen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door elsa hosk (@hoskelsa) op

Uitpakken met een leuk kerstcadeautje voor haar (en lieg niet, ook jezelf!), je weet wat te kopen!

tcoc

You May Also Like

Hooters Finest Laiken Baumgartner is een sappig kippetje

En dus daarom gewoon ook Miss Hooters 2018 Een Miss-verkiezing organiseren onder je medewerkers? ...

Verknoeit Kate Upton hier haar rug?

Dat je met een beetje make-up wonderen kan doen, dat weten we op de ...

Dit Russisch muurbloempje trekt vele bijtjes aan

Wie had er al gehoord van Svetlana Bilyalova? Eerlijkheidshalve moeten wij toegeven dat wij al ...

Hosting door Fraai