Zweeds tomodel Elsa Hosk zal de Fantasy Bra dragen tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show 2018

Ook bij het wereldberoemde lingeriemerk weten ze Zweedse schoonheden wel te waarderen…

Ellenlange benen, engelenvleugels en mooie gezichtjes…ook wij staan weer te popelen om de nieuwste Victoria’s Secret Fashion show te mogen aanschouwen. Een show waar topmodellen trouwens bedelen om te mogen meelopen. Meelopen betekent dan ook alvast een garantie op vele opdrachten het komende jaar en vele opdrachten betekent dan weer veel geld in het laatje.

Maar…er is slechts 1 topmodel uitverkoren om de Fantasy Bra te dragen, oftewel het pronkstuk van de avond, een niemendalletje met daarop 2.100 diamanten. Deze eer is dit jaar weggelegd voor Elsa Hosk, een dertig jaar knappe Zweedse schoonheid en al eventjes één van de vaste Victoria’s Secret Angels.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door elsa hosk (@hoskelsa) op

De Fantasy Bra is met al zijn steentjes goed voor meer dan 71 karaat. Er werd alles samen zo’n 930 uur aan gewerkt. Materiaal en uurloon samen maken dat deze Bra ongeveer 1 miljoen dollar of omgerekend zo’n, 875.000 euro kost. Redelijk duur voor iets wat je als man liever snel wil uittrekken…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door elsa hosk (@hoskelsa) op

En niet getreurd heren, voor zij die hun vrouw, lief, minnares of knappe schoonmoeder wel eens in een Fantasy Bra willen zien rondfladderen, er komt op 29 november ook een goedkopere versie van deze beha op de markt. Die zal omgerekend zo’n 218 euro kosten. De kosten worden gedrukt daar deze niet bezet is mat diamanten maar wel met, en niet onaardig, Swarovski-kristallen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door elsa hosk (@hoskelsa) op

Uitpakken met een leuk kerstcadeautje voor haar (en lieg niet, ook jezelf!), je weet wat te kopen!

tcoc

You May Also Like

Shelly Osselaer toont dat je het met wilskracht ver kan schoppen

Vandaag brengen we bij Whatmatters een ietwat apart verhaal. We stootten op een Facebookpost ...

Knapste tweeling ter wereld maakt ons compleet tureluurs

Kennen jullie Mathilde en Pauline Tantot al? Met quasi zekerheid kunnen we jullie gewoon ...

De billetjes van engeltje Josephine Skriver staan al 23 jaar in de spotlights!

Geboren en getogen in Kopenhagen is de 23-jarige Josephine Skriver een op en top ...

Hosting door Fraai