Zo scoor je de beste deals op Black Friday

Nog niet gehoord van Black Friday? Dan heb je de afgelopen weken/jaren waarschijnlijk onder een steen geleefd. Black Friday is een hype, heel wat retailers en online webshops doen eraan mee en dit is dan ook het uitgelezen moment om kortingen te scoren. Wij vertellen even hoe je dat het beste doet.

Bepaal op voorhand wat je wil

Ben je door zowat elke vrouw met een rok afgeleid, dan gaat dat zeker ook het geval zijn bij heel wat andere zaken. Aangezien je waarschijnlijk niet als ons de gemiddelde aandachtsspanne van een goudvis hebt, bepaal je maar beter op voorhand wat je echt wil. Al de rest? Dat laat je rustig links liggen Zo houd je je budget toch een beetje onder controle.

Controleer de prijzen op voorhand

Een doorstreepte prijs, die eerst werd opgetrokken om vervolgens geafficheerd te worden met een stevige korting, het komt veelvuldig voor. Laat je dus niet om de tuin leiden met een ‘zogenaamde’ korting. Check op voorhand wat je gewenste aankopen kosten en zorg dat je effectief korting krijgt. Controleer voor je op de bestelknop drukt nog snel even de prijzen op andere websites.

Kijk uit met dubieuze websites

Het kan meevallen, maar voor hetzelfde geld ben je heel wat geld kwijt en zit je maandenlang vruchteloos te wachten op een levering. Een echte Ray-Ban voor 25 euro is waarschijnlijk even realistisch als het feit dat die Afrikaanse prins echt vrijkomt door jouw storting van een miljoen. Kijk uit met websites waar je nog nooit van gehoord hebt en met onrealistische prijzen.

Zorg dat je een account hebt

Een korting mislopen omdat je nog een account moet aanmaken? Jammer! Zorg dat je al een account hebt op de site waar je kortingen wil sprokkelen. Het komt soms op seconden aan!

Veel succes!

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Grootste Nederlandse jacht staat te koop

Heb je in één of andere schuif nog 275 miljoen euro liggen, nadat je ...

De 5 duurste steden van Europa

We gaan niet zo vaak op vakantie bij Whatmatters, maar als we gaan dan ...

5 cosmeticamerken voor de perfecte man…u smeert toch ook?

Jij smeert nog niet? Schande! Je huid verzorgen is belangrijk, en meer en meer ...