Will Smith…van ‘Fresh Prince’ tot Koning van Abu Dhabi

Het spannendste wat de F1-race van Abu Dhabi te bieden had…

Over de race zelf kunnen we kort zijn. Lewis Hamilton reed alles op een schroothoopje en de enige tegenstand die de Britse en kersverse wereldkampioen had, kwam niet van zijn collega’s maar van Will ‘The Fresh Prince’ Smith. Die laatste kroonde zich niet tot ‘Prince’ maar tot Koning van Abu Dhabi.

Zo bond hij voor aanvang van de race Lewis Hamilton aan een stoel in een ultieme poging om zelf een keer een F1 Grand Prix te rijden.  De wereldtitel was toch al binnen, dus in principe had het niet eens uitgemaakt. Maar dat was nog niet alles…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Will Smith (@willsmith) op

Will mocht met een vlag zwaaien op de startgrid, mocht een camera bedienen tijdens de race en als een echte baas mocht hij de deelnemers na hun laatste ronde afvlaggen.  Fresh Prince of Bel Air? Neenee, de Koning van Abu Dhabi!

En wat met onze Stoffel Vandoorne? Die reed een anonieme race en verdwijnt via de achterpoort uit dit circus. Wél met een record…21 keer op rij gekopt worden door zijn teammaat en sinds zondag op pensioen gegane Fernando Alonso.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Will Smith (@willsmith) op


Cover: Instagram Will Smith/Alan Silfen

You May Also Like

Dé vechtsporten die jij onder de knie moeten krijgen?

Ok, vrouwen kunnen en willen de dag van vandaag hun eigen mannetje staan, maar ...

Bugatti Chiron pakt de troon!

Dromen mag. Het klopt dat wij van Whatmatters nooit een Bugatti bij elkaar zullen ...

De innerlijke schoonheid van Hanne Troonbeeckx

Wat een leven hebben jullie? Dat was een vraag die vrienden ons stelden als ...

Hosting door Fraai