Wij worden graag wakker met Julie Van den Steen (Interview)

Is er iemand die ons elke morgen alsnog een glimlach op het gezicht doet toveren als we voor de ongeveer 1500ste keer staan aan te schuiven op de autostrade richting Antwerpen? Jawel! Niet Peter Van de Veire met zijn Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM, wel zijn sidekick en de wel erg ravissante Julie Van den Steen. Haar enthousiasme, haar lach en warme stem maken elke file-rit een genot om mee te maken. Dankzij de dames en heren van Telenet die met hun Play Trailerpark Julie als ambassadrice hebben, hadden we de kans deze prachtige radiostem zelf even te aanhoren…dit was het gevolg.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Julie Van den Steen (@julievandensteen) op

Voor de lezers die je niet zouden kennen…omschrijf jezelf eens met 5 trefwoorden?
Goedlachs, flapuit, assertief, altijd-moe, goedgelovig 

Altijd moe? Misschien moet je je even ontspannen hier op het ‘Play Trailerpark’? Van welke serie ben jij de grootste fan?
True Blood

Wat maakt voor u dat we deze serie absoluut moeten volgen?
De verrassing en spanning zonder dat het er te vingerdik op ligt. Het moet geloofwaardig blijven. Hoe raar dat ook klinkt over een serie met vampieren.

Met welk personage heb je de meeste connectie en waarom?
Anna Paquin, omdat ze zo herkenbaar is voor mij. Ze is ook lekker assertief. Ik ben ook iemand die alles gaat opzoeken over de acteurs achter het personage. Wat een zalig topwijf is dat. Ook al gebruik ik dat woord helemaal niet graag.

Niet? We wilden net zeggen dat we jou ook wel een ‘topwijf’ vinden…we zullen het maar laten dan. Heb je trouwens zelf nog veel tijd om TV te kijken?
Ik kijk amper tv. Eigenlijk helemaal niet. Enkel series online. Of films. Ik ga wel heel graag naar de cinema. Vind ik heel gezellig! Een film is ook veel beter in de cinema vind ik. Als er nieuwe tv-programma’s zijn, dan kunnen we die meestal op voorhand bekijken omdat de hoofdrolspelers of regisseurs langskomen bij ons in de show en zo ben ik meestal wel wat mee.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Julie Van den Steen (@julievandensteen) op

Handig…TV kijken en ervoor betaald worden! Een luxe lijkt ons…maar wat betekent luxe voor u?
In tegenstelling tot wat mensen zullen zeggen over mij, heb ik niet zoooooo veel nodig om luxe te hebben. Of om dat zo aan te voelen. Luxe betekent voor mij ‘tijd’. Tijd om met mijn vrienden en familie door te brengen zonder elke 5 minuten mijn mails te moeten checken of de whatsappgroep van het werk te bekijken of ik wel zeker niets gemist heb.

Dat kennen we! Iets anders, welke projecten staan er de komende maanden op stapel?
Nog niets concreets.

Waar zie je jezelf in 5 jaar?
Ik hoop tegen dan een tv-programma te hebben gemaakt, een filmrol te hebben gehad en ook droom ik heel erg hard van een eigen kledinglijn.

Waar is Erik Van Looy, Jan Verheyen of Robin Pront als je hem nodig hebt! Voor we afsluiten hebben we nog snel een paar vluggertjes…

Het eerste wat ik doe als ik ’s morgens opsta is… Pipi doen
Mijn favoriete acteur/actrice all time is… Dustin Hoffman en Jennifer Anniston
My ultimate crush is… Momenteel Noah Centineo
Dit is my guilty pleasure… Pindakaas op… alles
Radio of TV? Radio
Niemand weet dat ik… Vroeger flaporen had en daaraan geopereerd ben

We hebben dan toch een klein primeurtje! Bedankt voor je openhartigheid, slaap ze wat bij en blijf ons vooral vrolijk maken tijdens onze ritjes in de file! We zouden het niet kunnen missen!

You May Also Like

Op spirituele roadtrip naar het Nirwana met Sadja Faili

Af en toe krijgen we te horen dat we niet multicultureel genoeg zijn, maar ...

Yes! Jennifer Aniston is terug single!

Ok, lachen of hopen op andermans miserie is niet tof en doe je normaal niet…normaal…tenzij ...

Ex van Justin Bieber én Neymar Jr. is een heet pateeke!

Wie heeft er op de dag van vandaag al gehoord van Gabriella Lenzi? Wij ...

Hosting door Fraai