Whatmatters on Tour: Monaco Yacht Show 2018

Alle hens aan dek!

Monaco…elk jaar passeren we er minstens een keer of twee. Is het niet tijdens de zomervakantie, dan is het wel op uitnodiging van een lifestyle-event georganiseerd door één van onze bevriende automerken. Maar waar staat Monaco om bekend? Naast het zijn van een belastingparadijs en de mythische F1-wedstrijden ook omwille van snelle dure hypercars die de straten van het prinsdom onveilig maken én de vele jachten in misschien wel de bekendste jachthaven ter wereld.

Het grootste, meest exclusieve en luxueuste feestje op het water vindt dan ook elk jaar opnieuw plaats in Monaco. Waar het in 1991 ontstond met een kleine (?) 32 jachten die op een zakdoek van een goede 1000 meter lengte lagen, is nu zowat de hele Port Hercules, dé jachthaven van Monaco, het toneel van zien en gezien worden. Dit jaar met een vloot met een kostenplaatje van maar liefst 3 miljard Euro. 3 miljard of omgerekend 121 superjachten waaronder 42 spiksplinternieuwe exemplaren en 14 luxueuze zeiljachten.

Hier moesten we dus gewoon wel eens een kijkje gaan nemen. Omdat een dagpasje een kleine 300€ kost en je dan niet eens zelf een boot binnenin ziet, moesten we op zoek naar een alternatief. Die vonden we in de vorm van Buby Bertels en heerlijke kerel die we leerden kennen via zijn zus…een heerlijke jongedame, en niet zo lang geleden nog één van onze Vlaamse Pareltjes.

Buby is een vlogger, boat-enthusiast, extreme water sports entertainer en regerend wereldkampioen Power Boat. Watersporten en affiniteit voor extreme sporten zit hem in de genen. Buby’s familie zijn dan ook zowat de bekendste (custom) speedboat bouwers van het land, Bernico International. Een Lamborghini speedboat van 1600PK? Daar draaien ze bij Bernico hun hand niet voor om. Om maar te zeggen…wij hadden er de juiste man op de juiste plaats! Kijk maar even mee!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door #LifeOnWater (@bubybertels) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door #LifeOnWater (@bubybertels) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Buby Bertels (@stillkidn) op

Wie Buby echt eens aan het werk wil zien…hier heb je alvast beelden uit één van zijn laatste races en één van zijn laatste projecten!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Buby Bertels (@stillkidn) op

You May Also Like

Een stukje Nürburgring op je bord!

Ben je helemaal gek van autosport? Krijg je natte dromen van de Nürburgring? Dan ...

Eindelijk! De eerste trailer van Fifa 20 is er en hij onthult een verrassing

Ook straatvoetballertjes komen aan hun trekken… We hebben er lang op moeten wachten maar ...

Karten op een cruiseschip!

Karten – het is al even geleden – maar ja: we vinden het best ...

Hosting door Fraai