Whatmatters? Isabelle & Olivia Mathers!

De zomer is in aantocht!

Voor jullie beginnen denken dat wij op de redactie zo zot als een kruk zijn, is de zomer écht in aantocht voor de mooie zusjes Mathers. Zij wonen namelijk aan de Gold Coast in Australië en zij die goed opgelet hebben tijdens de les aardrijkskunde weten dat Australië onder de evenaar ligt en dat diezelfde evenaar de seizoenen omdraait.

Soit, waar we ze net na hun vorige zomer even in de winterkast hebben gestoken met respectievelijk 458.000 en 216.000 volgers in hun zog, worden ze na hun winterslaap alvast wakker met 717.000 en 364.000 volgers. Slapend rijk worden dus. “Whatmatters, alles wat mannen boeit”, laten we deze twee dames alvast één van onze uithangborden zijn!

tcoc

You May Also Like

Whatmatters recenseert: Patser ****

Hooggespannen, dat zijn de verwachtingen als we de derde film van hét regisseursduo van ...

Girl Next Door: Charlotte Braems

Het is al even geleden dat wij een Girl Next Door op Whatmatters brachten. ...

Knapperd Sar De Wilde heeft haar achternaam niet gestolen!

Ze zeggen wel eens, het leven begint bij 30. Is dit zo? De redactie ...

Hosting door Fraai