Whatmatters aan de praat met knapperd Sherelle de Jong (Interview)

Toen we onlangs toevallig op één van onze Nederlandse concullega’s hun site aan het neuzen waren, vonden we Sherelle de Jong terug. Wij hadden ooit aan deze knapperd al eens wat vragen voorgeschoteld en dus mogen we zeggen dat we ze zeker al een beetje kenden. Straf vonden we dan ook dat onze Nederlandse vrienden deze knappe schoonheid aankondigden als Vlaams model en lieten verstaan dat er wel mooie dames bij hun ‘zuiderburen’ rondlopen. Ze moesten eens weten dat deze knapperd eigenlijk Nederlandse is…onder het motto ‘dat kunnen we beter’ hebben we de ravissante Sherelle nog eens uitgenodigd voor een gesprek…een open, eerlijk en gewoon tof gesprek!

Hey Sherelle, lang geleden! Hoe is het met u?

Met mij gaat alles goed! De feestdagen komen er binnenkort aan, een hele leuke tijd natuurlijk. En de komende weken ga ik ook enkele keren naar het buitenland. Dus leuke vooruitzichten.

Owla, misschien ontmoeten we elkaar wel eens op de luchthaven want ook wij zijn nog een paar keer weg! Waar ben je dan zoal mee bezig?

Waar houd ik me zoal mee bezig? Eerst en vooral werken. Ik geef groepslessen in een fitnesszaak. Denk maar aan lessen zoals spinning, pilates, trampoles, boxles, etc… En daarnaast probeer ik hier en daar wat fotoshoots mee te pakken. 

En niet te vergeten…ondertussen ook getrouwd! Wat is nu het verschil?

Ondertussen ben ik nu ongeveer anderhalf jaar getrouwd met Gertjan. Er hebben eigenlijk al enkele mensen aan mij gevraagd of er nu iets anders is in mijn relatie nu we getrouwd zijn. Maar voordat ik getrouwd was had ik sowieso al een leuke man in huis en het verschil met nu is dat ik hem ook mijn man kan noemen i.p.v. mijn vriend. Ik voel me wel opeens iets ouder doordat ik hem mijn man mag noemen. Maar anders is er niet heel veel verschil eigenlijk. We blijven dezelfde mensen ook als we getrouwd zijn. We kunnen nu wel terugkijken op een heel mooi feest dat we gehad hebben. 

Topper ook Gertjan! Hij zal het graag lezen! Je bent samen met een voetballer, ben je een typische WAG? Waarom wel, waarom niet?

Ik ben inderdaad samen met een man die voetbalt. Waarschijnlijk zoals de helft van de vrouwen in België. (lacht)

Jaja, maar niet allemaal op dit niveau…

Ikzelf ben persoonlijk niet zo voor het woord WAG. De meeste mensen denken dan aan een vrouwtje die nooit werkt, die haar constant druk maakt over haar uiterlijk, met de duurste merken wilt rondlopen… Ik ben totaal niet zo, of wil toch niet met zo iemand vergeleken worden. Ik probeer natuurlijk altijd netjes te zijn als ik buiten kom. Zeker op de voetbal. Maar het kan net zo goed zijn dat ik de dag erna een Spartacus wedstrijd ga lopen en vol met modder over de eindstreep kom. Dus voor mijzelf ben ik dat niet nee.

Misschien de moeilijkste vraag ooit nu…kan je Offside uitleggen? 

Ik denk wel dat ik offside kan uitleggen. Dus uiteraard heb je twee teams. Pak nu team blauw en team rood. En als een aanvaller van team blauw tijdens een pas van een teamgenoot die voor hem bedoeld is, dichter bij de keeper van het rode team staat dan een speler van het rode team, dan is het buitenspel. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sherelle de Jong (@sherelledejong) op


Sterk…ik denk niet dat we het zonder te tekenen beter zouden kunnen uitleggen! Iets anders nu…wat was je laatste buitenlandse trip?

Mijn laatste buitenlandse trip was een maand geleden naar Nice samen met mijn zus. Of telt Terneuzen ook?

Nederland telt ook! Welke landen trekken je het meest aan en waarom? 

Ik ga graag naar landen zoals Mexico, Malediven, Thailand. Veel exotische landen dus. Vooral voor de natuur en cultuur. Maar dit jaar hebben we ook een rondreis doorheen de USA gedaan. Dat vond ik ook heel speciaal met de grote natuurparken en enorme steden. Ik reis gewoon heel graag en vaak ook zo ver mogelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sherelle de Jong (@sherelledejong) op

Dat hebben we dan gemeen! Wat zijn je verdere ambities?

Ik zou graag in de verdere toekomst misschien iets meer in de fashion wereld doen. Niet perse i.v.m. fotoshoots. Maar misschien iets in de mode, schoonheidsindustrie, een modebedrijf. Aangezien ik dat wel leuk en interessant vind. Maar ik zie wel wat er op mijn pad komt.

Door welke fotograaf of voor welk merk mogen ze je ‘s nachts wakker bellen voor een shoot?

Van mij mag elke fotograaf of merk mij bellen om samen te werken. Maar niet ’s nachts. Dan heb ik mijn slaap blijkbaar erg nodig en zal ik toch niet wakker worden. Van geen enkel geluid helaas. Dus als Louis Vuitton of YSL iemand zoals mij nodig hebben, raad ik aan om mij overdag te contacteren 😉  

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sherelle de Jong (@sherelledejong) op

Haha, we geven het door! Als het gaat om stijlvol voor de dag te komen als man…hoe moet hij zich stylen? Wat zie jij graag?

Wat ik heel belangrijk vind bij een man is dat hij toch iets of wat netjes is. Het maakt mij niet uit hoe ze eruit zien maar als ze bij het eerste gesprek uit hun mond stinken. Ja dan is het gesprek ook vlug gedaan.

Euhhh…lijkt ons logisch! Wat is de slechtste openingszin die ze ooit bij u gebruikt hebben? Welke de beste?

Ik denk dat elke openingszin slecht is. Deed het pijn toen je uit de hemel viel, jij hebt een opening en ik heb zin, (ijsblokje kapot trappen) Zo nu is het ijs gebroken… Kies maar, allemaal slecht. Nooit aan beginnen dus, die openingszinnen. 

Ok! Dat weten we dan ook weeral! Wat wil je zeker nog kwijt?
Haha, dat was het eigenlijk wel denk ik!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sherelle de Jong (@sherelledejong) op

Toch niet…voor we afsluiten hebben we nog snel een paar Quickies…

Shoot!

Het duurste item in mijn kleerkast is…Mijn kat die daar soms in ligt.
Mijn favoriete designermerk is…Ted Baker
Mijn favoriete reisbestemming is…Mexico
Mijn favoriete stad is…Parijs
Bikini of lingerie? Bikini!
Mooi dom of lelijk slim? Lelijk slim

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sherelle de Jong (@sherelledejong) op


Geld is voor mij…Handig
My ultimate crush is…Mijn man
Ik word helemaal wild van…Heel raar maar diepzeeduiken
Ik voel me het meest sexy als ik…Onderweg ben naar een feestje
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…Tanden poetsen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sherelle de Jong (@sherelledejong) op

Wat niemand over mij weet is…Ik vroeger enkel vrienden (geen vriendinnen) had waarmee ik altijd jongens dingen/spelletjes deed.

Als ik de lotto win dan…Investeer ik een deel in huizen en een ander deel om dieren te helpen.
Ochtend- of avondseks? Net voor het slapen

Bedankt voor je tijd Sherelle en hou ons maar verder op de hoogte van al je activiteiten! Veel succes nog, wij blijven het zeker volgen! En volgen, dat kunnen jullie ook…op Instagram! Doen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sherelle de Jong (@sherelledejong) op

Foto’s: Michel Verpoorten

tcoc

You May Also Like

De knapste FEMALE DJ'S!

Smaken verschillen zowel muzikaal als qua uiterlijk. Daarnaast willen we natuurlijk even aangeven dat ...

Wij vieren '30' jaar Rihanna met heerlijke beeldjes!

Robyn Rihanna Fenty, oftewel beter gekend als Rihanna, werd geboren in Saint Michael, Barbados, ...

Uit de schaduw van manlief…de ondernemer in Valerie De Booser

Vergeet ‘De vrouw achter’…Valerie De Booser is niet de vrouw achter Koen Wauters, neen, ...

Hosting door Fraai