Uit de bol in de silent disco club!

Nee, de tijd dat we dagelijks (aan de rand van) de dansvloer te vinden waren ligt al een tijdje achter ons, maar de herinneringen blijven memorabel. Maar kijk, ook in het nachtleven komen en gaan de trends. Tegenwoordig kan je terecht in zogenaamde silent disco club’s. Wat?

Bonkende bassen, zwetende lijven en drank, heel veel drank. Dat is wat wij ons voorstellen bij een goed feestje. Dat kan nog steeds, maar in een silent disco club geniet je wel met je eigen koptelefoon van de muziek. Nu, gloednieuw is het concept niet, want in 2002 werd al een groot feestje georganiseerd in Chicago. Sindsdien wint het concept aan belang en breekt het door bij onze noorderburen. Wedden dat wij binnenkort volgen?

Heerlijk uit de maat

In hartje Amsterdam kan je alvast terecht in de HUSH. Bij binnenkomst krijg je een hoofdtelefoon, de keuze tussen 3 kanalen met verschillende muziekstijlen en kan je helemaal uit de bol gaan. Denk trouwens maar niet dat je plots wegkomt met uit de maat dansen, omdat je zogezegd op een ander kanaal zit, want aan de kleurcode op de koptelefoon kan je zien waar de anderen naar luisteren. De dj’s zijn behouden gebleven en draaien op hun eigen kanaal, terwijl de neonverlichting voor de nodige sfeer zorgt.

Gedaan dus met die schorre keel van het roepen naar je vrienden en ook je versierpogingen gaan plotseling een stuk vlotter. Als ze haar hoofdtelefoon laat opstaan, dan weet je gelijk dat je het kan schudden.

Abacho in Gent

Blijf je in België in de kou staan? Wel van een grote trend is er nog geen sprake, maar in de Abacho in Gent, kan je alvast eens gaan proeven van de  sfeer.

Zelf je eigen feestje organiseren? Bij Silent Disco Kampioen kan je het materiaal huren!  

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Tomorrowland op je bord: MESA

Dat de rekels achter TML moeilijk stil kunnen zitten, dat was ons als langer ...

Monk Bar: Traditioneel 'Brusselen' op café

In Brussel verdwaald en op zoek naar een leuke hotspot? Teen dan de Monk ...

Helemaal door het dak in Floor 17

Dat we geregeld wel eens een kijkje gaan nemen bij onze noorderburen weten trouwe ...