Toch eens goed nieuws bij Tesla? Ze kondigen alvast Model Y aan!

Klaart de hemel helemaal op voor Elon Musk en de zijne? 

Of de investeerders nu uit hun dak gaan is nog even te bekijken maar er is voor het eerst goed nieuw te rapen bij de Amerikaanse constructeur met zowat de bekendste elektrische auto’s ter wereld. Ze hebben winst gemaakt in Q3 van dit jaar! Gelijk het signaal om Elon Musk zijn investeerders én de pers tijdens een call-conference een primeur te geven…er komt naast een semi-vrachtwagen, ook een Model Y.

Die laatste wordt het vijfde model van het merk en zal een crossover zijn op basis van het Model 3. Gezien mensen steeds meer grijpen naar een SUV, kan Model Y wel eens belangrijker kunnen worden dan Model 3, die nog steeds niet al te vlot van de band loopt. Meer nog, er zou volgens de FBI gesjoemeld zijn met de cijfers om investeerders niet ongerust te maken. Tesla ontkent.

Gesjoemel of niet…qua uitstoot blijft hij op 0 hangen dus grote boetes zoals bij VW zullen we hier niet te zien krijgen. En nu we het och over geld hebben, met een prijs van $50.000 ligt Model Y wel beduidend hoger dan Model 3…zien we daar potentieel eindelijk meer winst en de redding van Tesla? Zou zo maar eens kunnen!

tcoc

You May Also Like

Ik rijd een GT3 RS, dat is patsergedrag!

’t Is je boy uit Stuttgart, kom zitten in mijn kuipzetel, schat Skip je ...

Dit is de nieuwe BMW 3-serie! (Foto’s)

Heeft dé referentie een antwoord op de concurrentie?  Om de zoveel jaren komt BMW ...

Knappe Dutchies veroveren wereld met hun Harley Davidson

© ByMarlein Photography Vergeet het! Niet enkel stoere mannen cruisen op een Harley Davidson. ...

Hosting door Fraai