Toch eens goed nieuws bij Tesla? Ze kondigen alvast Model Y aan!

Klaart de hemel helemaal op voor Elon Musk en de zijne? 

Of de investeerders nu uit hun dak gaan is nog even te bekijken maar er is voor het eerst goed nieuw te rapen bij de Amerikaanse constructeur met zowat de bekendste elektrische auto’s ter wereld. Ze hebben winst gemaakt in Q3 van dit jaar! Gelijk het signaal om Elon Musk zijn investeerders én de pers tijdens een call-conference een primeur te geven…er komt naast een semi-vrachtwagen, ook een Model Y.

Die laatste wordt het vijfde model van het merk en zal een crossover zijn op basis van het Model 3. Gezien mensen steeds meer grijpen naar een SUV, kan Model Y wel eens belangrijker kunnen worden dan Model 3, die nog steeds niet al te vlot van de band loopt. Meer nog, er zou volgens de FBI gesjoemeld zijn met de cijfers om investeerders niet ongerust te maken. Tesla ontkent.

Gesjoemel of niet…qua uitstoot blijft hij op 0 hangen dus grote boetes zoals bij VW zullen we hier niet te zien krijgen. En nu we het och over geld hebben, met een prijs van $50.000 ligt Model Y wel beduidend hoger dan Model 3…zien we daar potentieel eindelijk meer winst en de redding van Tesla? Zou zo maar eens kunnen!

tcoc

You May Also Like

Maak kennis met de Porsche 911 Turbo S Exclusive

Hoewel ik zelf niet verder kom dan een Volvo en Jens tegenwoordig grote sier ...

Porsche dumpt diesel

Hun modellen wel te verstaan… Altijd opletten met titels natuurlijk…zo zou het zonder de ...

Porsche denkt al volop aan de zomer: 911 Cabrio

Het dak eraf! Het gaat snel bij de jongens met het zwart steigerend paard ...

Hosting door Fraai