The Wine Club: wijn degusteren in Ukkel

Nu, je mag ons voor heel wat dingen (zachtjes) wakker maken bij Whatmatters, maar een goed glaasje wijn is er daar zeker één van. Alhoewel wij bij voorkeur toch de gouden regelen hanteren: niet voor 12 uur. Waar deze intro naartoe gaat? Wel, nog niet zo lang geleden ging The Wine Club open in Ukkel en daar moet je eigenlijk simpelweg eens passeren.

Een eigenzinnige selectie wijnen

Er zijn wel meer stijlvolle wijnbars, maar bij The Wine Club gaan ze toch nog net dat tikkeltje verder. Lederen banken, gouden lak, een granito vloer, hier kan je gerust met je date binnenstappen en indruk maken. Naast een stevige keuze aan wijze, drink je er ook 15 topbiertjes en is er een kaart om duimen en vingers bij af te likken. Mogen we je van harte de gegrilde inktvis aanraden?

Ervaringen staan centraal

Geregeld pik je hier een concertje mee, gaan er masterclasses wijnproeven door of sta je oog in oog met een wijnboer, die alles over zijn/haar wijnen komt vertellen. Het is duidelijk, bijzondere ervaringen staan hier centraal en vormen het uitgangspunt voor de zaakvoerders. De volledige agenda volg je het gemakkelijkst op de Facebookpagina van The Wine Club.

Als je weet dat het interieur uit de koker van Pinkeye komt, dan weet je dat je hier in stijl van een glaasje rood, wit of zelfs rosé gaat nippen.

The Wine Club
Chaussée De Waterloo 1476
Ukkel
FacebookInstagram

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Rotterdam, daar moet je zijn!

Nu voor het eerst sinds lange tijd Feyenoord op het punt staat de Nederlandse ...

Weekendtip: Transparant, de horeca draait!

Dat de gemiddelde horeca-uitbater, medewerker of chef wel voor een feestje te vinden is ...

Een verfijnde Mexicaan met ballen in Gent: Bicho Malo

Geen pussy? Houd je wel van een wat mannelijke stijl als je op stap ...

Hosting door Fraai