Te koop: Rode badjas Hugh Hefner

Een hebbedingetje voor echte Playboys…

Wie van je vrienden is de grootste player? Dan is zijn grootste held ongetwijfeld Playboy baas Hugh Hefner. De streepjes die wijlen Hugh op zijn degen mag zetten zijn alvast niet op een paar handen te tellen. En jij, ja jij kan nu in zijn edele voetsporen treden.

Komende vrijdag en zaterdag veilt veilinghuis Julien’s Auctions honderden items uit de privécollectie van Hugh Hefner. Naast de complete set Playboy’s, een lederen motorjacket, zijn Hollywood Walk of Fame-ster en zijn zwarte zijden pyjama gaat ook de meest beroemde en iconische rode smoking jacket onder de hamer. Rode smoking jacket? Badjas dus!

Verwacht wordt dat dit ding tussen de 3.000 en 5.000$ zal opbrengen. Of je het na de aanschaf best nog even langs de droogkuis gaat om wat plekken te laten verwijderen, laten we in het midden.

Cover: Instagram Hugh Hefner

tcoc

You May Also Like

Seksen voor luiaards: Lazy Lovers

Zit de sleur wat in je relatie? Heb je niet meer de drive van ...

Black Eye l pimp je smartphone met lenzen!

Ben jij ook volcontinu in de weer met je smartphone, op zoek naar de ...

Hosting door Fraai