Sneakerness Rotterdam: de hoogmis voor sneakerheads

Met een paar of zes mag ik me ongetwijfeld geen sneakerhead noemen, maar dat neemt niet weg dat bijkomende paren van harte welkom zijn. Sneakers kan je immers nooit genoeg hebben en vallen tegenwoordig met alles te combineren. Het walhalla van de sneaker? Misschien wel SNEAKERNESS.

De hoogmis voor sneakerheads

Het goede nieuws? Je hoeft er zelfs de hele aardbol niet voor af te reizen. Op 1 en 2 december kan je immers in de onderzeebootloods in Rotterdam terecht. Kan je je niet vrijmaken? Geen erg, volgend jaar kan je ook nog in Johannesburg, Zurich, Amsterdam, Londen, Parijs, … terecht.

Wat je mag verwachten op Sneakerness Rotterdam? Serieus? Deze wereldbekende beurs brengt sneakeraddicts, wereldmerken en liefhebber samen. Niet alleen vergaap je je aan de meest exclusieve sneakers, je kan ze misschien ook wel op de kop tikken. Neem dus maar een stevige zak roebels mee. Je vindt hier zowel nieuwe als vintage sneakers en kan hier dus je hartje ophalen. Verder is er ook een galerij en komen er enkele sprekers. Misschien combineren met een bezoekje aan de Markthal of misschien wel restaurant Héroine?

Tickets kan je hier bestellen.

Wanneer?

zaterdag 12.00–18.00
zondag 12.00–18.00

Waar?

Onderzeebootloods
RDM-straat 1
VCX9+JQ Rotterdam

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Deze zomer loop jij in een retro voetbaltruitje!

Let op…dit is enkel toegestaan tijdens de wedstrijden van het WK in Rusland. Tenzij ...

Thesneaker.nl: de grootste sneakerzoekmachine van Nederland

We stellen hier heel geregeld sneakers voor, dus als je die koopt zit je ...

Face of Ocean Couture by Whatmatters @ Ipanema…de eerste foto's!

Saina Picavet ging met het kroontje aan de haal! Wie zou er in de voetsporen ...