Schaars gekleed Instagram-mokkel mag Louvre niet binnen (foto)

“Picasso would have loved my outfit”

Wie een probleem heeft met af en toe een schaars gekleede dame en daar openlijk voor uitkomt heeft duidelijk niet Whatmatters in zijn favorieten zitten. Tenzij je een stiekeme voyeur bent en de geschiedenis angstvallig geheim houdt voor het lief of mama natuurlijk. Of een bewaker in het wereldberoemde museum het Louvre in Parijs.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Newsha Syeh (@mewsha) op

Zij hebben het Instagram-fenomeen Newsha Syeh alvast de toegang geweigerd. Hoewel de ‘Venusheuvel Van Millo’ er naast haar nagenoeg perfect balkon te bekijken valt, is er de ongeschreven regel dat het daar qua kledingvoorschriften redelijk kuis moet zijn.

“Picasso would have loved my outfit” liet de babe nog op sociale media weten. En niet alleen Picasso. Onder het motto…’Met alle Chinezen maar niet met den…’ zou de Mona Lisa voor één keer niet de meest gefotografeerde dame in Parijs zijn.

Dit bericht bekijken op Instagram

Look at her with her eyes like a flame 🔥

Een bericht gedeeld door Newsha Syeh (@mewsha) op

 

Unibet

unibet

You May Also Like

De billetjes van engeltje Josephine Skriver staan al 23 jaar in de spotlights!

Geboren en getogen in Kopenhagen is de 23-jarige Josephine Skriver een op en top ...

Irina Shayk speelt heetste scène uit Ghost verrukkelijk na

Ja mannekes, gelovige paterkes we zijn, is de tijd bijna aangebroken om onze adventskalender ...

Vlaamse Pareltjes XVIII: Alexandra Blanckaert

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...