Schaars gekleed Instagram-mokkel mag Louvre niet binnen (foto)

“Picasso would have loved my outfit”

Wie een probleem heeft met af en toe een schaars gekleede dame en daar openlijk voor uitkomt heeft duidelijk niet Whatmatters in zijn favorieten zitten. Tenzij je een stiekeme voyeur bent en de geschiedenis angstvallig geheim houdt voor het lief of mama natuurlijk. Of een bewaker in het wereldberoemde museum het Louvre in Parijs.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Newsha Syeh (@mewsha) op

Zij hebben het Instagram-fenomeen Newsha Syeh alvast de toegang geweigerd. Hoewel de ‘Venusheuvel Van Millo’ er naast haar nagenoeg perfect balkon te bekijken valt, is er de ongeschreven regel dat het daar qua kledingvoorschriften redelijk kuis moet zijn.

“Picasso would have loved my outfit” liet de babe nog op sociale media weten. En niet alleen Picasso. Onder het motto…’Met alle Chinezen maar niet met den…’ zou de Mona Lisa voor één keer niet de meest gefotografeerde dame in Parijs zijn.

Dit bericht bekijken op Instagram

Look at her with her eyes like a flame 🔥

Een bericht gedeeld door Newsha Syeh (@mewsha) op

 

tcoc

You May Also Like

Yoni Rivar, een beetje een beest!

Hoe we op Yoni Rivar zijn gebotst? Nee, niet tijdens een avondje stappen maar ...

Finaliste Miss Ocean Couture: Katrien Van Roey

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in ...

Binnenkijken bij Eline De Munck

Wie kent er Eline De Munck niet? Nog niet zo heel lang geleden hadden ...

Hosting door Fraai