Relaxen in luxe op de Malediven

We kunnen er waarschijnlijk nog lang op wachten, maar als we ze krijgen, dan springen we binnen het uur op het vliegtuig. De Malediven staan al hoog op onze bucket list, maar een weekje in het Cheval Blanc Ranheli private island is het summum!

Heerlijk chillen

De teentjes in het water, duizenden Nemo’s waarvoor je zelfs geen moeite moet doen om ze te vinden en een idyllische setting waar zelfs de grootste hufter week van wordt, dat is wat je mag verwachten op Noonu Atoll. Reken op 40 minuutjes vliegen met het watervliegtuig vanaf de hoofdstad Male voor je in je paradijs arriveert.

Daar tref je een waanzinnig villa met 4 slaapkamers en personeel dat altijd in een vingerknip voor je klaar staat. Duik in je spa, outdoor pool of struin door je exotische tuin. Als je hier nog stress ervaart, dan scheelt er echt iets met je.

Tot 12 mensen kunnen comfortabel verblijven in dit geweldige oord. Reken op een goede $210.000 per week om hier te verblijven. Geen spek voor jouw bek? Troost je, wij wachten ook nog op een uitnodiging voor een recenssie!

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Villa en Ferrari van de echte Wolf of Wallstreet staan te koop!

Als er één film is die we afgelopen jaren wel meermaals onder de jongens ...

Exclusief & smaakvol

Bij Whatmatters houden we van schoonheid, dat zal ondertussen wel duidelijk zijn. Voor de ...

Je eigen flesje drank bij Luxury For Men

Yep, de pakjesperiode komt er weer aan. En of we dat fijn vinden! Waar ...