Prison Break 5 komt in december op Netflix

Eindelijk!

Het vijfde seizoen van Prison Break, zowat één van de meest populaire series van afgelopen tien jaar, werd eerder al aangekondigd door Netflix en zou nog in 2018 op de streamingdienst verschijnen. Hoewel we bijna 2019 zijn ingestapt komt alsnog het verlossende bericht dat het effectief zal gereleased worden in 2018, meer bepaald december 2018, volgende maand dus!

Eén van de populairste? Van 2005 tot en met 2009 was Prison Break gewoon de meest populaire serie. Vier seizoenen werden er gemaakt van de serie met Dominic Purcell en Wentworth Miller in de hoofdrol. Het verhaal? Wanneer Lincoln Burrows (Purcell) onterecht in de gevangenis zit en zelfs ter dood veroordeeld is, komt zijn broer Michael Scofield (Miller) in actie. Het is het vertrekpunt, met een duidelijk einde in seizoen 4. Of toch niet?

Zo’n drie jaar geleden maakte FOX bekend dat Prison Break toch nog een rentree zou gaan maken. Er werd een vijfde seizoen besteld en ondertussen werken ze zelfs al aan een zesde seizoen.

Goed nieuws voor de fans van de personages… ze keerden stuk voor stuk terug. Hieronder alvast de trailer.

tcoc

You May Also Like

Olympisch Kampioene laat zich naakt verleiden! (NSFW)

Wie kent er ‘Adam Zkt. Eva’? Voor zij die het (nog) niet kennen, het ...

Kerel maakt meest gruwelijke goal ooit op FIFA! (Video)

FIFA 19 is nog maar net uit en er komen al een pak heerlijke ...

Hosting door Fraai