Play Trailerpark: Bingewatchen en overnachten met jouw favoriete serie

Bingewatchers…dit mag je absoluut niet missen! 

Eerst een kleine introductie…

Play is al jarenlang een populair product bij de Telenet klant. Dit heeft 2 belangrijke redenen: de replay functie (7 dagen televisie terugkijken) en de toegang tot een database met content (vooral kids & family). De echte serie en film fanaten kunnen terecht bij Play More waar er een kwalitatief aanbod wacht van de nieuwste en beste series én een uitgebreid filmaanbod met recente klassiekers. Een aanbod dat naar eigen zeggen veel sterker is dan Netflix.

Sinds gisteren is Play uitgebreid tot een echt serie product. Alle series die voordien beschikbaar waren in Play More zullen nu ook beschikbaar zijn. En meer goed nieuws, ALLE HBO series zullen hieraan toegevoegd worden. Met alles bedoelen we ook echt ALLES, dus ook alle oude content waar er echte klassiekers bij zitten zoals ‘The Sopranos’, ‘The Wire’, ‘Game of Thrones’,… . Daarnaast zal er ook een uitgebreide selectie aan lokale series worden toegevoegd.

Om dit in de kijker te zetten is er in Antwerpen een unieke pop-up opgezet, namelijk het ‘Play Trailerpark’. Trailers als in, jawel, fysieke trailers (woordspeling op de filmreferentie natuurlijk). Gedurende 3 weken kunnen consumenten overnachten in echte trailers die helemaal ingekleed is in het thema van een HBO klassieker of een lokale topper. Dé ideale locatie om een hele nacht te bingewatch en een iconische serie te leren kennen of je favoriete serie nog eens opnieuw te kijken.

Waar en wanneer?

Vanaf 26 november openen 6 trailers of caravans de deuren In de Antwerpse Meatpack. En overnachten doe je niet alleen. Zo zijn er zes bekende superfans die dan ook met veel passie en enthousiasme ter plaatse over hun favoriete reeks vertellen. Wie?

– Rik Verheye – ‘The Sopranos’
– Thibault Christiaenssen – ‘Game of Thrones’
– Julie Van Den Steen – ‘True Blood’
– Noémie Wolfs – ‘The Walking Dead’
– Tinne Oltmans – ‘Gent West’.

Details

Meatpack
Samberstraat 40
2060 Antwerpen
Open vanaf 26/11 tot en met 5/12

Overnachten kan met maximaal 2 personen per trailer.
Check-in is vanaf 18.00 uur
Check-out is om 10.00 uur
Diner en ontbijt inbegrepen bij de overnachting

Schrijf online in HIER!

tcoc

You May Also Like

Feesten op onze Nationale FEESTdag!

Morgen is het weer zover onze Nationale Feestdag! Hijs de vlag! Euuhh, hoeft niet ...

Foute boel! Kamping Kitsch Club komt met wintereditie!

Goed nieuws voor de Kamping Kitsch Club fans, Kerst komt voor hen iets vroeger ...

Paaseitjes rapen met sexy Eden Rambo (Video)

Rambo en Pasen…wij vonden niet direct een link buiten dan misschien het feit dat ...

Hosting door Fraai