Op Lynn Toussaint kan je bouwen!

Soms hoeft het leven niet al te complex te zijn. Een begeerlijke jongedame, enkele leuke foto’s en wat korte vragen. Simpel en direct. Vandaag stellen we Lynn Toussaint aan je voor. Kort & krachtig!

Lynn, stel je kort even voor …

Ik ben Lynn Toussaint, 23 jaar en ben afkomstig uit Brugge

Ok, dat is kort! Waarmee ben je momenteel voornamelijk bezig?

Sinds september ben ik begonnen met de opleiding vastgoedmakelaar en ben nu ook volop opzoek naar een job in de vastgoedsector.

Iemand waar je op kan bouwen dus. Je foto’s op de social media vielen ons op. Ben je ook actief als model?

Ik deed af en toe wel wat fotoshoots, maar het laatste jaar heb ik er niet veel meer gedaan. Ik ben wel van plan om terug af en toe wat shoots te doen. De stijl van shoots is meestal boudoir of fashion, dat past het beste bij me.

Helder, als je één zonde moet opbiechten, wat is dat dan? 

Ik drink wel graag een glaasje (schuim-)wijn ‘s avonds.

Ok, niet iets om onmiddellijk te gaan branden in de hel dus! Jouw favoriete quote en waarom? 

‘Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside’. Ik denk dat deze quote een beetje bij iedereen wel past omdat tegenwoordig iedereen beter wil doen dan de anderen. Terwijl iedereen een uniek leven leidt. We kijken allemaal een beetje te veel via social media naar anderen waardoor we ons minder voelen soms. Terwijl wat op instagram gepost wordt enkel de dingen zijn waar mensen mee willen naar buiten komen, ze zullen er hun ‘problemen’ zeker niet op posten.

Credits: Robbert Poel

Amen, over social media gesproken: hoeveel tijd stop je er zelf in? 

Oei veel. Ik denk toch zeker 3 uur per dag. Vanaf dat ik kan grijp ik naar mijn telefoon, het is een beetje de jeugd van tegenwoordig zeker 🙂

Geen idee, wij behoren niet meer tot de jeugd! We gaan beginnen afonden, maar als je jezelf en je passies moet omschrijven: hoe klinkt dat dan? 

Ik ben altijd goed gezind en sta positief in het leven. Ook al laat ik dit niet veel blijken, ik ben toch wel een erg gevoelig type. Mijn passie is eigenlijk dansen, maar ben daar jammer genoeg al enkele jaren mee gestopt. Misschien dat ik het wel overweeg om opnieuw te gaan dansen.

Doen! Tot slot, geef de mensen eens een goede reden om je te volgen op Instagram … 

Oei, daar kan ik niet echt op antwoorden, maar de meeste volgers komen voor mijn vakantiefoto’s denk ik 🙂

Wil jij ook de vakantiefoto’s van Lynn vanop de eerste rij bekijken? Dan is hier alvast haar Instagram.

 

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Marina Mendes is de fitte Latina waar wij van dromen

M&Mmmmh… We hebben het vandaag niet over de geel, blauw, rood of bruine chocolade ...

We vliegen het weekend in met knapperd Lotte Feyen

Helemaal in het begin van ons project kwamen we de knappe Lotte Feyen tegen. ...

Knapperd Marissa Galle zocht en vond nieuwigheden op CES 2019

Een vrouw die houdt van technische snufjes… We kunnen niet anders dan nog meer ...

Hosting door Fraai