Oh My Got …

Nee, we hebben geen alzheimer op de Whatmatters redactie. We hebben inderdaad al eerder een artikel gebracht over Oh My Got, maar ondertussen is er een hele poos overgegaan, hebben we heel wat nieuwe lezers en over stijlvolle manchetknopen kan je het niet genoeg hebben, toch?

De droom van David

Wie bij diamantairs aan oude kereltjes met vergrootglazen denkt of enkel de winkeltjes aan het Antwerpse station ziet opdoemen heeft het mis, dat bewijst alvast David Gotlib. Als 3de generatie diamantair droomde hij van een lijn aan mannen accessoires and guess what … Met Oh My Got lanceerde alvast een puike collectie manchetknopen.

Handmade in Belgium

Alle manchetknopen worden met de hand vervaardigd en gaan door de handjes van ervaren ambachtslui. Nee, dit zijn geen prullen, maar zorgvuldig ontworpen pareltjes waar zelfs de volgende generatie nog plezier aan heeft.

Oh My Got is meer dan zomaar een juweel. Voor wie houdt van stijl en exclusiviteit vormt de lijn een heuse ervaring

Op de website kan je alvast eens snuisteren tussen de items van Oh My Got. De manchetknopen vallen op zijn minst bijzonder te noemen en springen ongetwijfeld in het oog. Onze favoriete collectie? Doe ons de flesjes bubbels maar van de Let’s party collectie.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

3 wellness retreats waarvan je herboren terugkomt

Iedereen moet er wel eens tussenuit om aan de mallemolen te ontsnappen. Uiteraard zijn ...

haartiest

Whatmatters on the road : De Haartiest, baard & bier

Baarden… Hoeveel inkt, zowel fysieke als digitale, is er al niet gevloeid over het ...

Met deze 4 tips versier je een betere hotelkamer

Je kan liegen, bedelen, smeken, een nummertje opvoeren met de baliebediende en zo kunnen ...

Hosting door Fraai