Misschien wel de ultieme avontuurlijke jas: One Shell

Nu het steeds kouder wordt, kunnen we wel een jas verdragen. Ben ook jij op zoek naar een multifunctionele jas, waarmee je zowel een tochtje door de Sahara als eentje naar de Noordpool kan aanvatten? Dan moet je misschien maar eens gaan shoppen op Kickstarter. De Nederlandse start-up One Shell pakt daar immers uit met de meest veelzijdige jas ter wereld.

Van alle markten thuis

Deze hypermoderne jas werd een instant succes en verkoopt nog steeds als zoete broodjes op het platform. Je kan de One Shell misschien nog wel het best vergelijken met Gore-Tex, maar dan wel 3 keer zo licht en twee keer meer ademend. De buitenste jas werd gemaakt van dezelfde zeilstof als die gebruikt werd tijdens The America’s Cup. Je kan deze combineren met twee andere lagen. Eentje voor extreme warmte en een andere voor koude. De ideale outdoorjas dus.f

Wie denkt dat er een gigant achter deze jas zit die heeft het mis, het gaat om een Amsterdamse start-up. Als je maar in één jas investeert deze winter, laat het dan misschien deze zijn. Voor € 449 hangt de volledige jas in je kast te blinken, maar ook afzonderlijke laagjes zijn verkrijgbaar.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Heddels Denim Wash: red je vuile jeans

Ja deugniet, jou kennende ga je met oudjaar weer zwaar feesten en daar vinden ...

Will Smith lanceert custom made 'Fresh Prince' sneaker

We’d like to take a minute, just sit right there, to tell you how ...

Rebel met met een mening

Wijk je al eens af van de gebaande paden en kleur je liever al ...