Mad Max pakt uit met een nieuwe TAG Heuer

Max Verstappen is een knaapje naar ons hart. Razendsnel, boordevol temperament, mondig en knappe vriendinnetjes. Ook dit weekend showde Mad Max weer zijn stuurmanskunsten en klom hij na een geweldige inhaalrace op het podium. Een mooie afsluiter van het F1-seizoen. Maar niet enkel aan zijn arm, ook rond zijn pols hangt vaak wat moois. Zo heeft Max sinds kort een nieuw klokje de TAG Heuer Formula 1 Special Edition Max Verstappen 2018.

Al 2 jaar lang laat Max Verstappen zijn klokjes door TAG Heuer vervaardigen. Geen slechte keuze. De gelimiteerde edities gaan trouwens als zoete broodjes over de toonbank, iedereen wil toch een beetje als Max zijn?

Gesofisticeerd klokje

In tegenstelling tot eerdere edities kreeg Max nu iets meer de mogelijkheid zijn stempel te drukken op het horloge. Zijn racenummer 33 is prominent aanwezig op de wijzerplaat van het klokje. Het quartz-uurwerk doet zijn ding en ook een chronograaf is aanwezig. De rode accenten van dit uurwerk doen het meteen opvallen rond je pols. Nee, dit is geen uurwerk voor grijze muizen. Op de wijzerplaat staat verder ook nog een verticale Nederlandse vlag, wat misschien net een tikkeltje gevoeliger ligt in ons landje. Met een diameter van 43mm gaat het om een stevig uit de kluiten gewassen exemplaar. Eén brokje staal dus.

Ook de achterkant heeft nog wat bijzonders in petto. Daar staat immers het Aston Martin Red Bull Racing-logo gegraveerd.

Wil je Max zijn klokje bemachtigen? Dan haast je je maar beter. Er worden amper 1.300 stuks van gemaakt. Als je het uurwerk nog kan vinden, reken dan op een verkoopprijs van € 1.950. Geen geld voor een stukje Max toch?

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Een glijbaan in de jungle!

Glijbanen: ik ben er niet gek van. Was het niet om mijn zoon een ...

Whatmatters Weekend Hotspots

Vitesse Antwerpen In het weekend en zeker met dit zonnetje kan je je stalen ...

I wanna be a hippie …

“I wanna be a hippie, and i want to get stoned on …”. Dit ...

Hosting door Fraai