Laat die regen maar komen met de Baro Brockton

Ben je op zoek naar een degelijke regenjas? Wil je een label waar nog iedereen mee rond paradeert en wil je investeren in kwaliteit? Mogen we je dan op het bestaan van de Baro wijzen. Met hun Baro Brockton kom je niet alleen stijlvol voor de dag, je blijft nog zo droog als een kinderpoepje in een pamper ook.

Toptechnologie rond je lijf

De Baro Brockton is niet alleen waterdicht, hij doet ook wat militair aan. De kap komt ongetwijfeld van pas, de pasvorm zit als gegoten. Daar het gebruik van toptechnologie zweet je niet als een otter in deze parka en wordt het zweet netjes afgevoerd. Deze jas zit bovendien boordevol zakken en is dus perfect geschikt voor de hamsteraars onder onze lezers. In België zal je vruchteloos achter het label zoeken. Het Canadese merk valt gelukkig wel online te bestellen. Voor 298 Canadese dollar tik je deze jas hier op de kop.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Deze zomer loop jij in een retro voetbaltruitje!

Let op…dit is enkel toegestaan tijdens de wedstrijden van het WK in Rusland. Tenzij ...

Megan Fox is een sluw en heet vosje

Niet zo heel lang geleden kregen wij al wat gifjes in onze mailbox met ...

Rebel met met een mening

Wijk je al eens af van de gebaande paden en kleur je liever al ...

Hosting door Fraai