KLOKERS: ARMBAND EN HORLOGEBAND IN ÉÉN

Het Frans-Zwitserse merk Klokers staat bekend om zijn creatieve uurwerken met verwisselbare banden en kleurrijke accessoires. Zo heeft een Klokers een onzichtbaar geïntegreerd systeem in het horlogebandje waarmee je in een handomdraai je uurwerk omtovert tot stijlvolle herenarmband. Praktisch en stijlvol, we like.

Back to the future met KLOK-01 en KLOK-08

De 2 modellen KLOK-01 en KLOK-08 nemen je mee terug naar de jaren ‘70, toen er nog rekenlinialen waren in plaats van rekenmachines. De wijzerplaten van deze Zwitserse uurwerken zijn uitgerust met 3 roterende schijven om uren, minuten en seconden aan te geven. De horlogekasten zijn vervaardigd van composiet metaal polymeer en volledig waterdicht, de bandjes zijn verkrijgbaar in zowel leder als metaal. Het design en de functionaliteiten van zowel de KLOK-01 als de KLOK-08 roepen herinneringen op van iconische voorwerpen uit het verleden, geïnspireerd op de circulaire rekenliniaal. Deze tijdloze stijlvolle horloges met retro uitstraling lijken dan ook wel een tijdshuttle voor om je pols … 

Zakhorloge 2.0

Samen met het Italiaanse lederwarenmerk Il Bussetto heeft Klokers een lederen opbergetui gecreëerd waarmee de Klokers’ horlogekast kan worden gedragen en tegelijkertijd wordt beschermd. gedragen worden. Hiermee is het zakhorloge op elegante wijze gerestyled en gemoderniseerd.

Over Klokers

Na de introductie en crowdfunding in 2015 is het Frans-Zwitserse Klokers ondertussen uitgegroeid tot een uniek horlogemerk dat verkrijgbaar is in 19 landen en meer dan 270 verkooppunten. De uurwerken van Klokers zijn online verkrijgbaar via de Klokers webshop. Prijzen variëren van €109 (uurwerk) tot €498 (uurwerk + band).

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De machtige customized bikes van Republic Dutch

Nu de lente weer bijna in het land is en we onze wielerhelden elk ...

Vers & sappig: The Juicery

Meer en meer mensen kiezen voor een gezonde levensstijl, niet dat wij daarvoor plooien ...

Op een Saterno longboard de stad door

De meeste van onze lezers kennen ongetwijfeld skateboarding, maar er is ook nog een ...

Hosting door Fraai