Hoera voor de wetenschap…mannen met een buikje houden het langer vol in bed!

Wie gaat er mee voor een groot pak friet met mayonnaise, stoofvleessaus, cervela special, bamischijf, extra gekruide saté, een berepoot en een goede frisse pint of twee, drie?

De dames achter uw favoriete redactie hebben recht op klagen! Daar wij allemaal een kathedraal van een lichaam hebben, minstens drie keer per week sporten en dankzij de vrouw des huizes een beetje op onze voeding letten, schieten we letterlijk en figuurlijk tekort op andere dingen.

Zo heeft een wetenschappelijke studie bij 200 mannen uitgewezen dat zij die kampen met een buikje het twee minuten langer uithouden in bed dan zij die er lichamelijk strakker voorkomen. Namelijk zeven minuten in plaats van (slechts) vijf.

Oorzaak zou het vrouwelijk orgasme-remmend hormoon ‘Oestradiol’ zijn. Een korte navraag bij het lief van de hoofdredacteur, zij heeft namelijk een opleiding forensische geneeskunde achter de kiezen, leert dat concentraties bij mannen erg laag zijn. Ongeveer 30% wordt geproduceerd door de teelballen en de rest is afkomstig van de omzetting in de lever en, u raadt het al, het vetweefsel.   

Let wel op…je kan met een extra dosis Oestradiol het misschien wel wat langer uithouden in bed, het hormoon heeft helaas ook invloed op de ontwikkeling van een hart-, vaat- of  suikerziekte én zelfs kanker.

Je kan het dan misschien wel wat langer volhouden, je gaat er dus ook gewoon sneller aan dood. Aan u de keus…

Bron: Men’s Health
Foto’s: Pexels

Unibet

unibet

You May Also Like

Deze ‘Dirty Talk’ kan zij niet appreciëren tijdens het dansen van de horizontale Tango

Een verwittigd man is er… Wat schunnige babbeltjes tijdens de daad…niks mis mee! Toch ...

Een pashokje voor condooms? Het bestaat!

Of ook de winkelbediende hier de maat komt opmeten weten we nog niet… Nog ...

Seksuologe Sara’s opinie: Penetratie overschat!

Does Size Matter? De alom vertegenwoordigde stelling waar onze maatschappij zich op focust: “Does ...