Het is weer tijd voor de Gentleman’s Fair

Na twee succesvolle edities vindt ook dit jaar weer de Gentleman’s Fair plaats, de beurs voor de stijlvolle, hedendaagse man. Kortom een event waar je simpelweg niet mag otbreken. Komend weekend maak je in Waregem Expo opnieuw kennis met alles wat mannen aanspreekt: van auto’s en motors tot fashion, gaming, reizen, mode en meer! 

The biggest Gentleman’s Club in Belgium

De Gentleman’s Fair is de eerste en enige beurs in België voor de hedendaagse man. Ook dit jaar wordt Waregem Expo weer omgetoverd tot een stijlvolle Gentleman’s Club. Je kan er alles ontdekken op vlak van reizen, design, auto’s, motoren, fashion, games, accessoires, boys toys, audio, video, kunst, gezondheid, techniek, gastronomie, sport en horlogerie. Van betaalbaar tot luxueus, meer dan 100 exposanten en topmerken brengen een gevarieerd aanbod van producten en diensten voor mannen. Heel wat speeltjes om te ontdekken en uit te testen, Need we say more?

Strictly for men?

Of je nu een gadgetfreak, familieman, fashionlover, foodie of levensgenieter pur sang bent, de Gentleman’s Fair heeft voor iedere zelfbewuste man wel iets te bieden. Je kan whiskey’s proeven in de Gentleman’s Club, de nieuwste trends ontdekken in mannenmode, je vrienden uitdagen voor een potje biljart of je vergapen aan de mooiste uurwerken. Vrouwen zijn overigens ook welkom, zij zijn welkom in de Ladies’ Corner of kunnen op zoek gaan naar een origineel eindejaarsgeschenk voor jou. We laten het aan jou over of je het aan je vriendin vertelt of dat je er samen met je maten naartoe trekt. 

Top of the bill

Op de vorige edities van de Gentleman’s Fair stond verwondering centraal. Exposanten en merken lieten het neusje van de zalm zien terwijl de organisatie ervoor zorgde dat achter de schermen alles vlekkeloos verliep. Ook dit jaar zal het je als man aan niets ontbreken bij The Gentleman’s Fair. Ook Whatmatters is dit jaar weer van de partij en breng zeker ook een bezoekje aan de stand van Luxury For Men. See you there?

Gentleman’s Fair
9, 10 en 11 november 2018
Waregem Expo, Zuiderlaan 20 Waregem
Koop hier je tickets: €12,50 per stuk / Prijs aan de deur: €15
www.gentlemansfair.be

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Wordt Matterhorn Süd onze nieuwe hotspot op het Antwerpse Zuid?

Zou zo maar eens kunnen!  Matterhorn, de even bekende als succesvolle zaak aan de ...

3x Antwerps, 3x recent open!

Af en toe komt de chauvinistische Antwerpenaar in ons boven en moeten we wat ...

De Serre geeft een openingsfeest!

Als het goed is dan ken je de gloednieuwe creatieve hotspot DE SERRE in ...

Hosting door Fraai