Heb je deze Superman Tesla al gezien?

Zotter hoeft het niet te worden…

Met welke auto rijdt Clark Kent? Geen idee maar zijn alter ego Superman alvast in een Tesla Model S, aldus de tuners van T Sportline. Zij maakten van een P100D Model S alvast een heerlijk getunede bolide. Deep Blue Metallic en hier en daar rode accenten, dikke matzwarte 21-duimsvelgen en een uit koolstofvezel vervaardigde spoilerlip op de achterklep. Maar dat is nog niet alles…

Bij het uittekenen van het interieur zijn ze helemaal ‘losgezeten’. Rood leder in combinatie met blauw suede en blauw carbon, het Superman-logo op de hoofdsteunen of geprojecteerd op de grond,…je zou er vanzelf van beginnen vliegen. En vliegen dat doet hij nog steeds. Onderhuids zijn ze van de bolide afgebleven. Maar iets in ons zegt dat dit met een P100D in Ludicrous-mode en een spurtje in 2,7 naar 100 km/u niet echt nodig was.

Misschien een heel klein puntje van kritiek…Model S heeft geen vleugeldeuren zoals Model X…Superman en vleugels…dat had het helemaal ‘on point’ gemaakt.

Credits: T-Sportline

tcoc

You May Also Like

Autosalon Parijs: Porsche lanceert gelimiteerde 911 Speedster

Kan jij één van de 1.948 exemplaren op de kop tikken? Slechts 1.948? Ja, ...

De nieuwe BMW 3 gaat de concurrentie aan

Heeft dé referentie een antwoord op de concurrentie?  Om de zoveel jaren komt BMW ...

Mercedes pakt de SUV-Nürburgring-kroon (video)

En op het eind winnen de Duitsers altijd… Duitsland – Italië…2-1 Neen, we hebben ...

Hosting door Fraai