Heb je deze Superman Tesla al gezien?

Zotter hoeft het niet te worden…

Met welke auto rijdt Clark Kent? Geen idee maar zijn alter ego Superman alvast in een Tesla Model S, aldus de tuners van T Sportline. Zij maakten van een P100D Model S alvast een heerlijk getunede bolide. Deep Blue Metallic en hier en daar rode accenten, dikke matzwarte 21-duimsvelgen en een uit koolstofvezel vervaardigde spoilerlip op de achterklep. Maar dat is nog niet alles…

Bij het uittekenen van het interieur zijn ze helemaal ‘losgezeten’. Rood leder in combinatie met blauw suede en blauw carbon, het Superman-logo op de hoofdsteunen of geprojecteerd op de grond,…je zou er vanzelf van beginnen vliegen. En vliegen dat doet hij nog steeds. Onderhuids zijn ze van de bolide afgebleven. Maar iets in ons zegt dat dit met een P100D in Ludicrous-mode en een spurtje in 2,7 naar 100 km/u niet echt nodig was.

Misschien een heel klein puntje van kritiek…Model S heeft geen vleugeldeuren zoals Model X…Superman en vleugels…dat had het helemaal ‘on point’ gemaakt.

Credits: T-Sportline

You May Also Like

Is de Skoda Vision iV de goedkopere versie van de Lamborghini Urus?

Een schaapje in een wolvenvacht?  Een goede twee jaar geleden lieten de mannen van ...

Nieuwste superflitser kijkt (helaas) niet alleen meer naar jouw snelheid

Nu nog een rijbewijs met punten en we zijn helemaal de klos… We moeten ...

Luxe met de grote L…de Mercedes-Maybach GLS 600

Wie wil hier niet in rondgereden worden?  Wij! Wij rijden dan ook liever zelf. ...

Hosting door Fraai