4 geweldige mansions om van te dromen

Elke man droomt wel van een mancave, een eigen domein waar hij zich alleen of met vrienden kan terugtrekken. Zo ontdekten wij 4 geweldige mansions die de sfeer, indeling en gadgets hebben van het perfecte mannenhuis. Denk aan een inpandige nachtclub tot een autolift en fitnessruimte. En het leukste is, deze 4 mansions staan ‘gewoon’ in België. Dus mannen, de ultieme droom is dichterbij dan je denkt.

Mansion #1 : Luxueuze villa met inpandige nachtclub

Deze residentiële villa naar het ontwerp van architectenduo Govaert & Vanhoutte is zonder twijfel een van de coolste mansions van de Benelux. Niet alleen zijn we fan van de buitenkant waarin strakke lijnen en stoere materialen centraal staan, ook de binnenkant is om gelukkig van te worden. Van een zwembad aquarium en aanlegsteiger tot een wijnopslag en inpandige nachtclub, hier zal je als man niets te kort komen.

Een oprit aanleggen naar het  platte dak om je wagen te parkeren, zou een goedkopere optie zijn geweest. In deze villa werden echter kosten noch moeite gespaard, er is een autolift waarmee je ondergronds je snelle bolides kan plaatsen. Tja, waarom ook niet.

 

Mansion #2 : Moderne mansion met 18-meter lang zwembad

Op de website van Sotheby’s vind je nog al eens iets. Zo ook dit optrekje in Ukkel dat voor een kleine 4,5 miljoen Euro te koop staat. Deze moderne villa heeft flinke raampartijen en is gebouwd van luxueuze materialen als marmer en graniet. Binnen vind je naast de leefruimtes ook nog een biljartkamer, wijnkelder, een ondergrondse parking voor 6 tot 7 auto’s en een binnenzwembad van 18 meter lang met fitnesszaal en hamam. Need we say more?

https://www.sothebysrealty.com/eng/sales/detail/180-l-3489-ydn4m8/uccle-i-prince-dorange-uccle-br-1180

Mansion #3 : Architectonisch hoogstandje met thuiscinema

Ook dit architectonisch hoogstandje met lichte ruimtes en indrukwekkend hoge plafonds staat in Ukkel. Op een woonoppervlak van maar liefst 700m² vind je onder andere 6 slaapkamers, 5 badkamers, een kantoor, een fitnessruimte en een prachtig binnenzwembad. Daarnaast is er een thuiscinema, waar je met je vrienden kan genieten van de nieuwste James Bond met een gin-tonic in je hand. Heerlijk, toch?

Meer info: https://www.sothebysrealty.com/eng/sales/detail/180-l-3489-ff3ehd/uccle-i-prince-dorange-uccle-br-1180

Mansion #4 : Stoere mancave in de Ardennen

Ben je toe aan een relaxweekendje met je vrienden in de Ardennen, dan is deze stoere mancave precies wat je wil. Pintjes pakken, barbecueën, vuurtje stoken of tot rust komen in de sauna: deze karakteristieke woning vlakbij Durbuy heeft het allemaal. Hout en steen voeren de boventoon in het interieur, en dat midden in een oase van rust. Om het mannenweekendje een culinair randje te geven kan je volledig los gaan in de keuken die van alle gemakken is voorzien. Cheers!

Alles over deze mancave: https://nl.belvilla.be/vakantiehuizen/belgie/durbuy-7-personen-BE-6997-58?utm_medium=social-p&utm_source=bv-blog-nl&utm_campaign=belvilla-awards-2017-genomineerd-meest-uniek&utm_content=20171029&stay_id=1w&arrival_date=2019-01-04

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

De perfecte winterbarbecue met Noki

Ok, het mag buiten dan barkoud zijn, maar we zijn toch geen watjes? Die ...

Gastblogger en modegek Jente tikt ons op de vingers

We kregen naar ons voeten. En zowaar van een 23-jarige rekel uit Schoten die ...

Relaxen in de Vessel: een hangmat bad

Ok, we geven het toe: gloednieuw is het niet. Alleen, wij hadden het nog ...