Ga jij als FIFA 19-Koning aan de haal met 88.000€?

Win de FIFA 19 e-Champions League en neem een serieuze hap uit de prijzenpot van 246.000€.

Ook wij vloeken wel eens op de zoon des huizes als hij ‘weer’ op zijn PlayStation zit te voetballen in plaats van in de tuin. ‘Pa, daar kan je geld mee verdienen, meer dan als profvoetballer een match te verkopen’. De kleine rekel heeft nog gelijk ook. Op FIFA 19 kan je in het voorjaar van 2019 meedoen aan de e-Champions League, een online tornooi met maar liefst een prijzenpot van 246.000€…dat zijn toch een paar Rolexjes…

Begin maart 2019 starten de online kwalificaties en wanneer je het letterlijk en figuurlijk tot de laatste 64 schopt, kwalificeer jij je voor het live-event. Haal je daar de laatste acht, dan zal je de effectieve finale op 31 mei in Madrid afwerken, één dag voor ze daar echt gaan strijden voor de beker met de grote oren.

Finalisten mogen enkel gebruik maken van een team dat in real life ook in de groepsfase van de CL aanwezig waren. Zoals gezegd gaat de winnaar met een potje van 88.000€ naar huis. De runner-up mag nog 53.000€ overschrijven en nummer drie nog 26.500€. De overige winnaars strijken minstens €13.000 op.

Het regent…blijf maar even gamen zoon!

Unibet

unibet

You May Also Like

Whatmatters Weekend-Tip: We Can Dance (Zeebrugge)

Waar zijn die Cowboys en Cowgirls hier? En of we getriggerd zijn na de ...

De Serre geeft een openingsfeest!

Als het goed is dan ken je de gloednieuwe creatieve hotspot DE SERRE in ...

Weekendtip: Dystopia

Het weekend komt eraan! Voor wie nog geen plannen heeft, of voor zij wiens ...