Ga jij als FIFA 19-Koning aan de haal met 88.000€?

Win de FIFA 19 e-Champions League en neem een serieuze hap uit de prijzenpot van 246.000€.

Ook wij vloeken wel eens op de zoon des huizes als hij ‘weer’ op zijn PlayStation zit te voetballen in plaats van in de tuin. ‘Pa, daar kan je geld mee verdienen, meer dan als profvoetballer een match te verkopen’. De kleine rekel heeft nog gelijk ook. Op FIFA 19 kan je in het voorjaar van 2019 meedoen aan de e-Champions League, een online tornooi met maar liefst een prijzenpot van 246.000€…dat zijn toch een paar Rolexjes…

Begin maart 2019 starten de online kwalificaties en wanneer je het letterlijk en figuurlijk tot de laatste 64 schopt, kwalificeer jij je voor het live-event. Haal je daar de laatste acht, dan zal je de effectieve finale op 31 mei in Madrid afwerken, één dag voor ze daar echt gaan strijden voor de beker met de grote oren.

Finalisten mogen enkel gebruik maken van een team dat in real life ook in de groepsfase van de CL aanwezig waren. Zoals gezegd gaat de winnaar met een potje van 88.000€ naar huis. De runner-up mag nog 53.000€ overschrijven en nummer drie nog 26.500€. De overige winnaars strijken minstens €13.000 op.

Het regent…blijf maar even gamen zoon!

tcoc

You May Also Like

Doutzen Kroes schittert in lingerieshow en wij waren erbij!

Dat Doutzen Kroes onze natte droom is, is al lang geen geheim meer. Het ...

Nieuwe urban pop-up in Leuven

Pop-ups, ze zijn niet meer weg te denken en als 2 interessante merken de ...

Whatmatters On Tour: Opening Billionaire Store Amsterdam

Een nieuwe hotspot in de PC Hooftstraat, dé exclusiefste winkelstraat in Nederland… Uitnodigingen en ...

Hosting door Fraai