Fiat onthult wel erg knappe SUV-concept (Foto’s)

Het mag al eens iets nieuws zijn!

Terwijl wij hier in eigen land in de gietende regen de Fiat 124 Spider S-Design aan de tand voelen, lanceren ze aan de andere kant van de wereld, meer bepaald in het Braziliaanse Sao Paulo hun nieuwe Fastback SUV Concept.

En dat mag best groot nieuws zijn want het moet zowat drie jaar geleden zijn dat de Italianen met een nieuw model komen. Niet dat ze in Turijn stilzitten maar met de zoveelste variant of facelift van de Fiat 500 trek je het als grote gigant niet. Vers bloed is dus aangewezen en dat lijkt er nu wel te komen.

Of deze Italiaan ook Europa zal aandoen is nog niet geweten. Hij zal vooral geproduceerd worden voor de Latijns-Amerikaanse markt. Bij FCA (Fiat Chrysler Automobiles) moeten ze het in Europa qua SUV’s vooral hebben van Jeep en de Alfa Romeo Stelvio maar wij zeggen alvast geen neen tegen deze knappe concept…laat hem maar snel in productie komen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @to__design op

Cover: Instagram

You May Also Like

Supercar Blondie test droomwagens als job!

Heb jij al van Supercar Blondie gehoord? Nu is de echte naam van dit ...

Mazda 3 ontketent oorlog in middenklasse

Een concurrent om rekening mee te houden!  Middenklassers…een segment dat zwaar onder druk staat, ...

Whatmatters Weekend Tip: Rally met olditimers en heerlijke supercars (Lier)

Een uitje vol luxewagens en oldtimers onder vrienden en autoliefhebbers… Autoliefhebbers opgelet! Heb je komende ...

Hosting door Fraai