Fans opgelet! Ikea komt met eigen T-shirt en truien-collectie!

Je moet er voorlopig wel voor naar Nederland!

Echte fans van de Zweedse keten opgelet! Sinds gisteren hebben ze in Nederland, vanwege hun 75e verjaardag een eigen T-Shirt en Truien-lijn. En wat beter…je hoeft deze niet zelf in elkaar te naaien!

Naast T-shirts of truien met de tekst ‘Billy is my homeboy’ en ‘Ik wil niet opgehaald worden uit Smaland’ (referent naar de kinderspeelplaats van de winkel) is ook een afbeelding van een typisch Ikea-softijsje of een hotdog mogelijk. Van Zweedse balletjes is er voorlopig nog geen spoor!

De T-shirts en truien zijn voorlopig slechts in zes vestigingen in Nederland te koop, namelijk Amsterdam, Amersfoort, Barendrecht, Eindhoven, Heerlen en Utrecht en ze zijn zoals het Ikea ook hoort, scherp van prijs. Een T-shirt betaal je € 9,95 en voor een trui leg je €19,95 neer.

Let wel op…de kans dat je er nu nog eentje zal vinden is klein. Er werden er namelijk maar een paar honderd gemaakt. “Als de vraag echt gigantisch is, zien we wel weer verder.”, aldus de woordvoerder. Iets in ons zegt dat dit een echte hype zal worden!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door IKEA Nederland (@ikeanederland) op

tcoc

You May Also Like

Whatmatters Real Estate: OMG is dit de ultieme Mancave?

En neem die ‘Oh mijn God’ maar redelijk letterlijk Definitie van deze mancave? Een ...

Een espresso zetten in de wagen? Volkswagen regelt het!

Bij Volkswagen denken we nu niet onmiddellijk aan een geurend kopje koffie, en toch ...

Shhhtt, wij leven The Quiet Life

Hoewel we zelf de “swag” hebben van een net gerevalideerde bejaarde, houden we er ...

Hosting door Fraai