Fans opgelet! Ikea komt met eigen T-shirt en truien-collectie!

Je moet er voorlopig wel voor naar Nederland!

Echte fans van de Zweedse keten opgelet! Sinds gisteren hebben ze in Nederland, vanwege hun 75e verjaardag een eigen T-Shirt en Truien-lijn. En wat beter…je hoeft deze niet zelf in elkaar te naaien!

Naast T-shirts of truien met de tekst ‘Billy is my homeboy’ en ‘Ik wil niet opgehaald worden uit Smaland’ (referent naar de kinderspeelplaats van de winkel) is ook een afbeelding van een typisch Ikea-softijsje of een hotdog mogelijk. Van Zweedse balletjes is er voorlopig nog geen spoor!

De T-shirts en truien zijn voorlopig slechts in zes vestigingen in Nederland te koop, namelijk Amsterdam, Amersfoort, Barendrecht, Eindhoven, Heerlen en Utrecht en ze zijn zoals het Ikea ook hoort, scherp van prijs. Een T-shirt betaal je € 9,95 en voor een trui leg je €19,95 neer.

Let wel op…de kans dat je er nu nog eentje zal vinden is klein. Er werden er namelijk maar een paar honderd gemaakt. “Als de vraag echt gigantisch is, zien we wel weer verder.”, aldus de woordvoerder. Iets in ons zegt dat dit een echte hype zal worden!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door IKEA Nederland (@ikeanederland) op

You May Also Like

Een lantaarn en fantastisch speaker in één!

Wat zou een leven zonder muziek zijn? Weinig, toch? Stijlvolle speakers vinden voor de ...

WOLF & Flaneur Clothing l 2 x Belgische streetstyle

Fashionlabels schieten al langer als paddenstoelen uit de grond en toch denken ook wij ...

Word lid van de 'Do nothing club'

Een zwaar leven hebben we: teksten schrijven, opzoekwerk en zelfs vrouwenmagazines lezen. Dit allemaal ...