Fans opgelet! Ikea komt met eigen T-shirt en truien-collectie!

Je moet er voorlopig wel voor naar Nederland!

Echte fans van de Zweedse keten opgelet! Sinds gisteren hebben ze in Nederland, vanwege hun 75e verjaardag een eigen T-Shirt en Truien-lijn. En wat beter…je hoeft deze niet zelf in elkaar te naaien!

Naast T-shirts of truien met de tekst ‘Billy is my homeboy’ en ‘Ik wil niet opgehaald worden uit Smaland’ (referent naar de kinderspeelplaats van de winkel) is ook een afbeelding van een typisch Ikea-softijsje of een hotdog mogelijk. Van Zweedse balletjes is er voorlopig nog geen spoor!

De T-shirts en truien zijn voorlopig slechts in zes vestigingen in Nederland te koop, namelijk Amsterdam, Amersfoort, Barendrecht, Eindhoven, Heerlen en Utrecht en ze zijn zoals het Ikea ook hoort, scherp van prijs. Een T-shirt betaal je € 9,95 en voor een trui leg je €19,95 neer.

Let wel op…de kans dat je er nu nog eentje zal vinden is klein. Er werden er namelijk maar een paar honderd gemaakt. “Als de vraag echt gigantisch is, zien we wel weer verder.”, aldus de woordvoerder. Iets in ons zegt dat dit een echte hype zal worden!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door IKEA Nederland (@ikeanederland) op

tcoc

You May Also Like

7 for all MANkind innoveert

Een jeans moet als een 2de huid zitten. Daarom weten we allemaal dat je ...

Irriteer eens een vriend!

Heb je nog een eitje te pellen met een vriend die je eens goed ...

Lebeau-Courally: pure luxe uit Luik

Dat Lebeau-Courally een merk is met wat grandeur en een verleden, dat is een ...

Hosting door Fraai