Eerste beelden Aston Martins allereerste SUV zijn gelost (Video)

Ook Aston Martin kon niet achterblijven

Zowat alle topmerken van sportieve en luxueuze wagens zetten tegenwoordig ook in op SUV’s. Zo was er bijvoorbeeld al de Lamborghini Urus, de  Bentley Bentayga en Rolls-Royce Cullinan. Aston Martin kon uiteraard niet achterblijven en ze stelden op een persconferentie in Wales hun DBX voor.

Het is ook hier, op de rally-achtige wegen dat de Aston DBX, en niet zoals eerst gedacht met de naam Varekai, zich mag uitleven en dat hij alvast niet met fluwelen handschoenen behandeld wordt. Het mag best vuil, snel, hard en op het randje zijn.

Officieel zal het model in de loop van volgend jaar voorgesteld worden en verwacht wordt dat hij tegen eind 2019 in de showroom staat. Tot zover halen ze bij Aston Martin nog eventjes alles uit de kast met deze testmule. Of we hem ook mooi vinden? Smaken verschillen!

Unibet

unibet

You May Also Like

Zo ‘betaalbaar’ is een Tesla Model 3

Of de dollar staat hoog of er is stevig geïndexeerd… Of Tesla heeft gewoon ...

Yes! Dit zijn de eerste beelden van The Grand Tour Season 3 (Video)

Wie spreekt er nog over Top Gear? Een vroeg Sinterklaasgeschenkje…zo kondigen we de langverwachte ...

Jeep Gladiator is de pick-up die wij willen

Pick-ups zijn in… Je kan er in het straatbeeld niet omheen. Waar de rekels ...