Eerste beelden Aston Martins allereerste SUV zijn gelost (Video)

Ook Aston Martin kon niet achterblijven

Zowat alle topmerken van sportieve en luxueuze wagens zetten tegenwoordig ook in op SUV’s. Zo was er bijvoorbeeld al de Lamborghini Urus, de  Bentley Bentayga en Rolls-Royce Cullinan. Aston Martin kon uiteraard niet achterblijven en ze stelden op een persconferentie in Wales hun DBX voor.

Het is ook hier, op de rally-achtige wegen dat de Aston DBX, en niet zoals eerst gedacht met de naam Varekai, zich mag uitleven en dat hij alvast niet met fluwelen handschoenen behandeld wordt. Het mag best vuil, snel, hard en op het randje zijn.

Officieel zal het model in de loop van volgend jaar voorgesteld worden en verwacht wordt dat hij tegen eind 2019 in de showroom staat. Tot zover halen ze bij Aston Martin nog eventjes alles uit de kast met deze testmule. Of we hem ook mooi vinden? Smaken verschillen!

tcoc

You May Also Like

Whatmatters On Tour: Autosalon Brussel met Tendens TV (Video)

Whatmatters vs Leylah Alliet The Brussels Motor Show wordt vandaag afgesloten en uiteraard kon ...

Kan je een Tesla tunen? JA!

Je zal nooit nog een gewone Tesla willen… Hoewel…ook de gewone is gewoon hypersonisch ...

Verrassing van formaat bij Ferrari: F8 Tributo stuurt F488 GTB op pensioen

Dat is snel… Van een verrassing van formaat gesproken. Daar waar de F488 GTB ...

Hosting door Fraai