Een nieuwe OnePlus, maar dan als rugzak!

Nee, bij Whatmatters lopen we niet dagdagelijks met een rugzak rond te hossen. Onze Mac’s zitten in een mooie kalfslederen tas en ook de sporttas wordt af en toe bovengehaald, maar wil dat zeggen dat je geen puik exemplaar nodig hebt? Natuurlijk wel en dan lijkt de net op de markt gebrachte OnePlus Explorer Backpack een uitstekende keuze.

Dit pareltje voor op je rug is te verkrijgen in twee kleuren: Morandi Green en Slate Black. Wat ons betreft kunnen beide kleuren perfect. Niet alleen is het design strak, handige compartimenten zorgen ervoor dat je materiaal netjes op zijn plek blijft zitten. Zelfs onze teerbeminde Macbook vindt er een plaatsje in.

Zegt de naam OnePlus je iets? Yep, het zijn de rekels van de smartphones die ook achter deze rugzakken zitten. Alvast een garantie op kwaliteit.

De buitenkant van dit hebbeding is gemaakt van het duurzame CORDURA® stof – robuust, sterk en waterafstotend materiaal, geschikt voor woon-werkverkeer of een weekendje weg. Wij kunnen alvast niet wachten om deze leuke rugzak op onze rug te hangen bij onze volgende trip. Nu die uitnodiging nog!

Wat dit fijn stukje textiel moet kosten? Online kan je de rugzak bestellen voor € 109.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Bomberbike, veldrijden voor venten!

Spartacus Run meets moutainbike Gladgeschoren benen en een zeer pijnlijke anus, zo bekijken we ...

5 van de minst bezochte landen ter wereld

Barcelona, Parijs, Lissabon,Venetië het is er over de koppen lopen, iedereen wil er zijn. ...

Nederlands label kleedt de sterren van ARSENAL

Altijd al een profvoetballer willen zijn en dan nog bij voorkeur in de Engelse ...

Hosting door Fraai