Op deze Italiaanse willen wij best eens rijden: Ducati Panigale V4R

Wat een Italiaanse schone hebben wij gespot op het motorevenement EICMA 2018.

Auto- en motosalons…wij lusten er wel pap van. Zeker deze in het buitenland daar er ginder alvast nog niet is geknibbeld op mooie dames die de knapste, snelste en meest sexy voertuigen aanprijzen. Zo zijn wij ook maar al te graag op EICMA 2018 in Milaan dat gisteren is gestart en stopt tijdens Wapenstilstand…letterlijk én figuurlijk worden dan de ‘guns’ terug in ‘the pocket’ gestoken. En of we een Italiaanse schone hebben tegengekomen! Maar in tegenstelling tot andere jaren bestond ze wel uit twee wielen onder de naam Ducati Panigale V4R.

You May Also Like

De nieuwe Triumph Scrambler 1200

Voor een ritje met een deftige wagen mag je ons altijd wakker maken en ...

Alpine is Back!

Probeer Eens Uw Geluk En Ontdek Trammelant (Peugeot), Roest En Narigheid Achtervolgen U Lange Tijd ...

Unieke beelden uit de ruimte: Tesla Roadster 'rijdt' naar Mars!

Wat een baas, die Elon Musk. Of hij deze nacht één minuut geslapen heeft? ...