Deze Doomsday Bunker is the Sh*t! (Video)

Wat Als?

Donald Trump, Vladimir Poetin en Kim Jong-Un toch oorlogje gaan spelen en om de beurt op de rode knop drukken? Dan moeten we op zoek naar een veilig onderkomen. Wij hebben deze alvast gevonden in deze Doomday Bunker.

Deze bunker, die zowat een dikke 20 miljoen dollar heeft gekost laat je overleven in alle stijl en luxe. Een wandelingetje in de tropische tuin? Een bezoekje aan de bioscoop? Een paar baantjes trekken in het zwembad? Wat aan je conditie werken in de fitness? En dit alles delen met een twintigtal vrienden? Er zijn slechtere vooruitzichten tijdens een atoomoorlog.

De bunker heeft 12 units en deze kosten je ongeveer een slordige 2 á 3 miljoen dollar, de bouwers willen ook winst maken natuurlijk. Je krijgt er wel een speciale survival training bij én eten voor zo’n 5 jaar.

Of er nog plaats is? Geen idee! Volgens onze bron zou de verkoop in 2012 al gesloten zijn en volgens een andere niet betrouwbare bron heeft er een Amerikaan, een Noord-Koreaan en een Rus een unit gekocht. Dat wordt daar een gezellige boel!

tcoc

You May Also Like

Whatmatters On Tour: Alfa Romeo B-Tech Lifestyle Event in Turijn

Cars, Travel, Food…een All-In-tripje dat we niet snel zullen vergeten. Alfa boomt…Met een verkoop dat ...

Whatmatters Real Estate: Villa The Godfather ($135.000.000)

Een aanbod waar er wel een kleine 120.000.000 Euro voor op je bankrekening moet ...

Hosting door Fraai