Deze brute Harley-Davidson rijdt op…batterijen (Video)

De Hells Angels, Outlaws, Bandidos en Satudarahs van deze wereld waren nog nooit zo stil! 

Die lederen jekker, strakke jeans en boots aan en cruisen op een Harley-Davidson waarvan het geluid je alvast een driekwart erectie geeft? Het einde, van die erectie dan, lijkt nabij want de bekendste en meest mythische motorbouwer laat alvast een elektrische variant op de wereld los…de LiveWire.

Maar Harley zou Harley niet zijn als ze hier toch een beetje rekening mee houden. Zo hebben ze deze motor voorzien van een zoemend geluid dat steeds harder gaat naarmate je de gashendel opendraait. En over die gashendel gesproken…net als bij elektrische wagens, heeft hij direct alle vermogen beschikbaar. Sneller dan zijn schaduw schiet hij uit de startblokken.

Een dragrace tussen Hells Angels, Outlaws, Bandidos en Satudarahs? Het lijkt zo te gaan kunnen. Begin 2019 weten we alvast wanneer deze milieuvriendelijke motor uitkomt en hoeveel hij zal moeten kosten!

tcoc

You May Also Like

"May The Force be with You!", de Stormtrooper Jeep!

Ok, dat we een Jeep Wrangler konden pimpen, wisten we al via onze zwartharige ...

Met MASH scheur je in retro stijl

Onze favoriet? De CAFE RACER natuurlijk, meer om de naam, dan om het model! ...

Koop en Tag Heuer en krijg er een Aston Martin bij!

Of andersom kan ook… Ons favoriet Zwitsers horlogemerk gaat al langer een samenwerking met ...

Hosting door Fraai