De lucht in met stewardessen in bikini

Laat ze bij Ryanair maar vrolijk verder staken en ook als ze het werk neerleggen bij Aviapartner zal dat ons worst wezen, wij bij Whatmatters hebben immers een alternatief: Vietjet. Deze rekels pakken immers uit met een heuse BIKINI AIRLINE. Low cost of niet, wij sparen wel airmiles!

Veiligheidsinstructies in bikini

De goedkoopste zijn ze niet bij Vietjet, maar ze hebben wel een andere troef in petto. Schaarsgeklede stewardessen in bikini die een dansje doen. De maatschappij wordt gerund door een 47-jarige miljardair die niet op een stunt meer of minder kijkt. Voor we weer een hele #metoo-hetze krijgen, het gaat om een vrouw!

Stevige groei

Dat het concept aanslaat is wel duidelijk. Recent bestelde de maatschappij voor 6,5 miljard euro aan vliegtuigen bij Airbus. Misschien een ideetje voor alle maatschappijen die hier in slechte papieren zitten?

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

#womanspreading, het nieuwe 'dingetje' op Instagram

Een Instagramstormpje op tijd en stond, niks mis mee. Met de #womanspreading is er ...

De beste cocktail shakers van België!

De rocksterren van deze tijd? Bartenders, mixologen en cocktail shakers lijken ons aardig in ...

Hosting door Fraai