De lucht in met stewardessen in bikini

Laat ze bij Ryanair maar vrolijk verder staken en ook als ze het werk neerleggen bij Aviapartner zal dat ons worst wezen, wij bij Whatmatters hebben immers een alternatief: Vietjet. Deze rekels pakken immers uit met een heuse BIKINI AIRLINE. Low cost of niet, wij sparen wel airmiles!

Veiligheidsinstructies in bikini

De goedkoopste zijn ze niet bij Vietjet, maar ze hebben wel een andere troef in petto. Schaarsgeklede stewardessen in bikini die een dansje doen. De maatschappij wordt gerund door een 47-jarige miljardair die niet op een stunt meer of minder kijkt. Voor we weer een hele #metoo-hetze krijgen, het gaat om een vrouw!

Stevige groei

Dat het concept aanslaat is wel duidelijk. Recent bestelde de maatschappij voor 6,5 miljard euro aan vliegtuigen bij Airbus. Misschien een ideetje voor alle maatschappijen die hier in slechte papieren zitten?

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Whatmatters Real Estate: ‘Vakantiehuisje’ in Mallorca (6.900.000€)

Vakantiehuisje? Het hoeft natuurlijk niet altijd Ibiza te zijn als we het hebben over ...

Airbus pakt uit met een razendsnelle helikopter!

Airbus, die kennen we natuurlijk van de vliegtuigen, maar wist je dat ze ook ...

Feesten met de tenen in het Caribische zand: SXM Festival

Je kan voor de zoveelste keer naar Tomorrowland trekken, of misschien net over de ...