Cîroc x Moschino…Vodka in een stijlvol jasje

Een speelse benadering van mode en een nieuwe kijk op luxe…

Vodka…wij lusten het wel. In the mix met een energiedrankje, Sprite of cola…we hebben er toch al ettelijke liters van door ons keel gesjast. We geven toe dat vodka met de opkomst van gin en bourbon wat op een zijspoor is geraakt in onze barkast maar daar komt vanaf nu terug verandering in dankzij de toch wel opmerkelijke samenwerking tussen Cîroc en modehuis Moschino.

Bij de lancering van de limited edition fles – ontworpen door Moschino’s creatief directeur Jeremy Scott horen een reeks internationale events waar bekende talenten met een unieke stijl aanwezig zijn: model Jasmine Sanders (bekend als Golden Barbie), model River Viiperi, muzikant WizKid, DJ/actrice Thando Thabethe en muzikant Cassper Nyovest. Hun uiteenlopende talenten en achtergronden brengen de campagne tot leven. Net als CÎROC en Moschino hebben ze allen een originele en gedurfde stijl gemeenschappelijk.

In tegenstelling tot typische op graan gebaseerde vodka’s, wordt CÎROC vijf keer gedistilleerd uit fijne Franse druiven door meester-distilleerder Jean-Sébastien Robicquet in de historische Distillerie de Chevanceaux in het zuiden van Frankrijk. Robicquet’s toewijding aan hoogwaardige en luxe ingrediënten creëert een uitgesproken fruitige smaak die tot leven komt in het glas. Lekker glad, speels verfijnd en brutaal tegen de stroom in, streeft CÎROC naar een voortreffelijke smaak, kwaliteit en een vrolijke levensstijl die in elke fles tot uiting komt.

“Ik ben dol op de cheeky en speelse aard van CÎROC. Het sluit perfect aan bij mijn benadering van zowel het leven als mode, waardoor de samenwerking dus natuurlijk aanvoelde. Er is synergie. Ik ontwerp veel op basis van persoonlijke en customised twists, dus het is geweldig om dit ook in de samenwerking te steken. Het was leuk om onze gewaagde kijk op luxe bij elkaar te brengen en ik kan niet wachten om te zien wat het jaar inhoudt.” – Jeremy Scott

Jeremy is de perfecte partner voor CÎROC. Hij is gerenommeerd als the people’s designer met zijn komische, eclectische en bruisende ontwerpen en is geliefd bij zijn gezelschap van A-list vrienden alsook bij zijn wereldwijde fanbase.

Jasmine Sanders (Golden Barbie) voegt toe: “Jeremy is gek, anders en hij is niet bang om er gewoon voor te gaan. Door de combinatie van die houding en de speelse luxe van CÎROC wist ik dat deze samenwerking iets was waar ik een deel van moest uitmaken. Samen zorgen ze voor plezier in mode.”

De CÎROC Moschino 70cl fles is vanaf november in België beschikbaar bij de betere drankenspeciaalzaak voor een aanbevolen verkoopsprijs van zo’n 45€. Zdorov’ye!

tcoc

You May Also Like

De Duitsers zijn nu al Wereldkampioen

Tenminste, als het op stijl aankomt… Voetbal en mode, het is zelden een geslaagd ...

Rhumaa: kleurrijke, eerlijke en duurzame fashion

Op zoek naar een modemerk, zonder dat je met blozende kaken moet staan omdat ...

Porto Tonic, de nieuwe zomerhype?

Om nu te zeggen dat we het met Gin Tonic helemaal gehad hebben, dat ...

Hosting door Fraai