Café Marula: omdat het niet altijd gin hoeft te zijn

Ooit al eens de lippen gezet aan een Marula gin? Doen! Maar deze rekels hebben ook een nieuw drankje op de markt, meer nog wij mochten in een select gezelschap als eerste proeven en we moeten zeggen: LEKKER!

Lekker doorzakken

Met de Café Marula wordt op de mensen gemikt die al eens graag een afzakkertje drinken, het hoeft niet altijd Limoncello te zijn toch? Koffie wordt hier gecombineerd met de overheerlijke vrucht van de Afrikaanse olifantenboom. Deze heerlijke koffielikeur – wij gingen uiteraard voor de pure versie – kan je op heel wat manieren drinken. Zo is er de espresso Marula, dé Marula signature cocktail.

De bonen? Die worden gehaald bij de bekende koffiebranderij OR COFFEE, ons welbekend. Een speciale Keniaanse koffieboon zorgt voor de unieke smaak.

Weet je, we kunnen er wel over leuteren, maar proef het vooral zelf. Bestellen kan je online, maar ook in de horeca zal je snel je dorst kunnen laven!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Whatmatters on Tour: Monaco Yacht Show 2018

Alle hens aan dek! Monaco…elk jaar passeren we er minstens een keer of twee. ...

DVD RELEASE – Kingsman: The Golden Circle

Een tijdje terug hadden we de eer naar Londen te mogen trekken om een ...

CEO 'Striktly' Stéphanie heeft The Looks & the Brains! (Interview)

Jong, ravissant, slim én succesvol…gooi dit in een mixer en je hebt een dodelijke ...