Café Marula: omdat het niet altijd gin hoeft te zijn

Ooit al eens de lippen gezet aan een Marula gin? Doen! Maar deze rekels hebben ook een nieuw drankje op de markt, meer nog wij mochten in een select gezelschap als eerste proeven en we moeten zeggen: LEKKER!

Lekker doorzakken

Met de Café Marula wordt op de mensen gemikt die al eens graag een afzakkertje drinken, het hoeft niet altijd Limoncello te zijn toch? Koffie wordt hier gecombineerd met de overheerlijke vrucht van de Afrikaanse olifantenboom. Deze heerlijke koffielikeur – wij gingen uiteraard voor de pure versie – kan je op heel wat manieren drinken. Zo is er de espresso Marula, dé Marula signature cocktail.

De bonen? Die worden gehaald bij de bekende koffiebranderij OR COFFEE, ons welbekend. Een speciale Keniaanse koffieboon zorgt voor de unieke smaak.

Weet je, we kunnen er wel over leuteren, maar proef het vooral zelf. Bestellen kan je online, maar ook in de horeca zal je snel je dorst kunnen laven!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Ga eens op expeditie naar Antartica!

Van het avontuurlijke type, maar ook geen zin om in je eentje alles te ...

Dubai krijgt er fantastisch hotel bij

Ongetwijfeld vallen we in herhaling, maar Dubai blijft super populair. Als we kijken welke ...

Op een dag vind je de job van je leven!

Hoe je wel van een reisje en wil je er je geld mee verdienen? ...

Hosting door Fraai