Bye bye dubbele kin

Wist je dat een strakke kin wordt geassocieerd met kracht en vastberadenheid? Ben jij in de loop der jaren gezegend geraakt met een dubbele kin of ben je tout court al jaren ongelukkig met die hangende huid? Wel, de redding is nabij!

Nu kun je al langer laten prikken en snijden om dit euvel te verhelpen, maar dat heeft toch wel wat nadelen. Natuurlijk kost het een aardige duit, maar ook het herstel kan lang duren. Wil je sneller resultaat? Probeer dan misschien de gloednieuwe HIFU-techniek eens. Zonder snijden krijg jij een strakke kaaklijn.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Een gefocaliseerde reeks ultrasound impulsen van hoge intensiteit (High Frequency Focalised Ultrasound) gaat de diepere structuren, waar het vet en de vezellaag zich bevinden, opwarmen tot 60° Celsius. Deze temperatuur is voldoende om het vet te doen smelten en de onderliggende vezellaag aan te spannen. De sessie eindigt met oppervlakkige impulsen die de huid doen samentrekken. Het geheel is al zichtbaar na enkele weken en verbetert nog in de loop van de komende maanden.

Er komt geen verdoving aan te pas. De behandeling is zacht en duurt maar 20 tot 30 minuten. Een lichte roodheid kan één dag merkbaar zijn. Een optimaal resultaat zie je vanaf twee maanden na de behandeling. En het resultaat blijft 12 maanden of langer behouden. Meestal volstaat één sessie.

Wat dat moet kosten? Wel € 350 voor één behandeling. Als je er de wereld door kan regeren, valt die investering toch reuze mee?

Meer info vind je op de website van Ikari!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Wij zijn helemaal HOOKED aan deze rum

Zelf blijven we nog steeds trouw aan de gin tonic, maar heel wat vrienden ...

Vacature droombaan: CFO (Chief Flamingo Officer) op de Bahama's

Zij die op Instagram wel eens speurneuzen naar mooie modellen zijn ze ongetwijfeld al ...

Een feestje bouwen in de Zwitserse Alpen: Caprices Festival

Nadat we eerder deze week naar het exotische Sint-Maarten trokken voor een ongetwijfeld broeierig ...

Hosting door Fraai