Buigen of barsten? Samsung komt met smartphone die je kan opvouwen!

Dat scheelt ons alvast een scherm of drie per jaar!

Als er één zekerheid is in het leven van een Whatmatters-redacteur, dan is het wel een smartphone-scherm of drie dat jaarlijks sneuvelt. Hoewel het thuisfront vaak de opmerking geeft dat het scherm aan onze handen plakt, plakt het duidelijk niet hard genoeg en laten we het ding wel eens uit onze handen glippen. Of een buigbaar exemplaar soelaas zal brengen, valt nog te onderzoeken maar dat het net iets flexibeler zal worden is een feit.

Ere wie ere toekomt, ze zijn niet de eersten, de rekels van Samsung. Displaymaker Royole heeft onlangs de FlexPai uitgebracht, de allereerste opvouwbare telefoon maar het is wel Samsung dat op mysterieuze wijze hun vouwbaar exemplaar presenteerden op de Samsung Developer Conference in San Francisco. Op een donker podium werd de Infinity Flex Display vertoond. Over al de rest (de behuizing,…) werd nog woord gerept.

Wat weten we dan wel? Wanneer je hem dichtvouwt is het een telefoon, als je hem uitvouwt is het een tablet met een 7,3 inch Oled-scherm dat volgens de Zuid-Koreanen alvast honderdduizenden keren kan open- en toevouwen.

Wanneer we de telefoon mogen verwachten is nog niet duidelijk. Momenteel zijn ze nog bezig om hem verder te perfectioneren. Maar dat dit de toekomst is, dat weten we nu al zeker!

Unibet

unibet

You May Also Like

Pittig gekruide Indianse condooms: Thank you come again!

Nu zijn we bij Whatmatters niet echt fan van rubber, of het moet verschroeid ...

Ijzersterk of eigenlijk nog sterker die PIONEER WALLET

Wat je met een portefeuille bent die sterker is dan staal? Waarschijnlijk geen hol, ...