Bose SoundSport Free oortjes

Niets irritanter dan draden die in de weg hangen bij het sporten. Niet dat we nog zoveel sporten, maar toch … Een klein vreugdesprongetje mocht dan ook niet ontbreken toen we de SoundSport Free oortjes van Bose ontdekten, zo dat waren ook al weer 3 calorieën!

Met de SoundSport Free lanceerde Bose voor het eerst volledige draadloze in-ear oortjes. Oortjes die ontworpen zijn om ook stevig te blijven zitten, je wilt die toptijd immers niet verkwanselen.

Ideaal om mee te sporten

Deze oortjes connecteer je via Bluetooth, waardoor je niet meer met draden moet zitten klooien. Dit zonder dat je aan geluidskwaliteit inboet, wat toch ook niet onbelangrijk is. Door de innovatieve StayHear+ Sporttips mag je er zeker van zijn dat ze blijven zitten, zelfs als je stevig tekeer gaat. Ook over het vocht dat van je gelaat lekt hoef je je geen zorgen te maken. Een gaas houdt immers alle vocht tegen, waardoor je niet op een zweetdruppel meer of minder moet kijken.

Opgeladen gaan de oordopjes zo’n 5 uur mee, genoeg voor een marathon dus … Opladen doe je in de etui, dus je beschikt in principe steeds over voldoende batterij. Met de Bose Connect-app die je kan downloaden haal je er helemaal alles uit.

Wat dat moet kosten? Om en bij de € 199. Niet weinig, maar wat ons betreft het wel waard!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Nooit meer je kleding opvouwen…Foldimate doet het voor u!

Eén van de eyecatchers op de CES 2018 in Las Vegas… Als er één ding ...

Sccop! Krijgt iPhone XI drie camera’s?

De eerste gegevens worden gelekt… Hoewel de iPhone X in al zijn mogelijk varianten ...

Hosting door Fraai