Baunat: naast juwelen, nu ook horloges!

Eerlijk, we krijgen er kop noch staart aan. Horlogemerken bij de vleet, maar er blijven nieuwkomers op de markt komen. Anderzijds, waarom ook niet, hoe meer keuze, hoe beter, toch? Ook de bekende Belgische juwelier BAUNAT komt nu met een horlogecollectie op de markt. Diamantjes rond de pols? We like!

Uiteraard situeren deze armsnoepjes zich in het luxe segment, wat mag je anders van een juwelier verwachten? Blijkbaar speelden de oprichters al een hele tijd met de idee en komt het er nu ook effectief van. Net voor kerst, mooi meegenomen!

Onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding

Een onklopbare prijs, dat is wat ze garanderen bij BAUNAT. Omdat er geen tussenschakels bij het proces betrokken zijn, maken ze zich sterk dit te kunnen realiseren. Inboeten aan kwaliteit? We dachten het niet. Aan je pols hang 18 karaat goud, al dan niet afgewerkt met krokodillenleer. Binnenkort kunnen de wijzerplaten trouwens ook op maat gepersonaliseerd worden, we geven het maar even mee.

Made in Swiss/Italy

De fabricatie? Die gebeurt grotendeels in Zwitserland, maar ook in Italië. Er is dan ook een “Swiss” en “Italian” collection. Elke horloge draagt bovendien een naam van de regio. Interesse? Vanaf 1 december kunnen de uurwerken op de website besteld worden. Het goedkoopste klokje kost om en bij de € 1.900, terwijl het duurste exemplaar je € 6.100 kost. Geen spek voor ieders bek, maar laat je dat vooral niet tegenhouden.

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Een privéjet voor 3.200 euro per maand

Onbeperkt en luxueus vliegen voor 3.200 roebeltjes per maand? Het kan! Zeg maar dag ...

Whatmatters Real Estate: Eiland Little Pipe Cay Bahama’s ($85.000.000)

De één zijn dood… Maken de nabestaanden groot! Zo staat het eiland van de ...

Zo scoor je de beste deals op Black Friday

Nog niet gehoord van Black Friday? Dan heb je de afgelopen weken/jaren waarschijnlijk onder ...